E2h

Hur får individuell sjukförsäkring

Det kan vara svårt att få individuell vård

Det kan vara svårt att få individuell vård, men det är inte omöjligt. Först bör du ta dig tid att undersöka vilken typ av vård du faktiskt behöver - online-kurser kan hjälpa till med detta. Ta reda på om stora program för hälsoundervisning här .

Investera i din hälsa är inte en lyx utan en nödvändighet

Investera i din hälsa är inte en lyx utan en nödvändighet. Alla kommer säkert att förstå och kommer att göra samma sak som vad du gör, med tanke på att de har rätt resurser. Ja, kan individuell sjukförsäkring är en dyr investering. Emellertid är det fortfarande värt kostnaden.

Nu är frågan hur man får bra individuell täckning trots hundratals alternativ på marknaden. Det kräver mycket av ditt omdöme och ansträngning för att få en politik, men här är några riktlinjer som också bör hjälpa dig:

Hur får individuell sjukförsäkring. Det kan vara svårt att få individuell vård.
Hur får individuell sjukförsäkring. Det kan vara svårt att få individuell vård.

  1. Allmänna hälsa - Bestäm din hälsa först som liksom varje medlem av er familj. Skriv ner om någon av er tar mediciner eller om någon har en kronisk sjukdom. Ange hur ofta du brukar behöver vissa enskilda vården. All denna information kan hjälpa dig att välja rätt hälsoplan för dig eller din familj.
  2. Planer - Det finns olika typer av individuella täckning planer för dig att välja mellan. Den vanligaste av dem är Preferred Provider Plan (PPO) och Health Maintenance Organization (HMO). Kom ihåg att en PPO ger dig bekvämligheten av att ha hört alla läkare på dina önskemål. Å andra sidan, kan HMO begränsa endast ett nätverk av läkare eller sjukhus. Dock är HMO mer praktiskt och billigare än PPO.
  3. Täckning - I valet en plan, kontrollera om andra tjänster omfattas t.ex. rehabilitering, terapi och liknande bortsett från den vanliga gruppen eller individuella förmåner vård.
  4. Företag - kolla in olika företag som erbjuder program nytta vård som du letar efter. Få två eller flera företag och jämföra täckningen kostnaden. Välj det företag som passar dina behov i minsta täckningen kostnaden de kan ge. Du behöver inte bara behöver nöja sig med en som är billigare för dig att hantera. Det är bäst att du alltid får ut det mesta av förmånen vårdprogrammet i det pris som du betalar för.
  5. Premie - Fråga företaget för detaljerad förklaring av de månatliga premier, självrisker samt co-pay belopp. Se till att du helt förstår allting så att du kan väl bestämma vilket företag att välja.
  6. Beslut - De flesta företag erbjuder ofta en 10-dagars hävning tid så att du kan granska alla de dokument de har tillhandahållit. Använd denna tid att analysera och förstå allt. Du kan söka hjälp från finansiella konsulter samt juridiska specialister.
  7. Kontrakt - När du är bestämt, kan du registrera dig för den person eller grupp täckning program du föredrar. Se till att få ett avtal med en detaljerad diskussion om vad som omfattas, vad som inte omfattas, och när kommer täckningen start. Det måste också innehålla premier och andra täckning detaljer kostnad.

Men ibland individuell sjukförsäkring kan visas dyrare än andra typer av individuella vårdprogram, är det bättre att ha detta stöd för dig och din familj. Du kan göra ytterligare forskning om program sjukvård genom att online klasser i vården politik.