E2h

Hur får L - dopa

L-dopa är en aminosyra naturligt för kroppen som bildas i levern

L-dopa är en aminosyra naturligt för kroppen som bildas i levern. Denna aminosyra används ofta för att behandla Parkinsons sjukdom, men det finns vissa argument bland läkare om dess effektivitet. L-dopa i den mänskliga kroppen omvandlas till dopamin i hjärnan som kan skapa förnimmelser av glädje och kan tjäna som ett släppmedel för humant tillväxthormon. Om du vill få L-dopa, finns det goda nyheter. Följ dessa instruktioner.

  1. Gör din hemläxa. L-dopa är som rekommenderas som ett komplement för allt från viktminskning till Parkinsons sjukdom. Fitness webbplatser antyder tillägget ska användas för styrketräning eftersom vissa studier har visat att L-dopa hjälper frigöra naturligt humant tillväxthormon i kroppen och kan underlätta muskeltillväxt. Som med alla tillägg som föreslås för att lösa så många problem, det finns lite forskning och många potentiella biverkningar så börja forska från olika källor innan du köper L-dopa.
  2. Rådgör med din läkare. Fram till nyligen L-dopa var endast tillgängliga genom recept. Läkare föreskrivna drogen för att bromsa angrepp av Parkinsons sjukdom. Använda droger för att ändra hjärnans kemi är allvarligt och farligt så ta den forskning du har gjort med din läkare för en ärlig åsikt och diskussioner om de eventuella fördelarna och skador tar detta läkemedel kan ha.
  3. Parkinsonpatienter bör be om ett recept från sin läkare. Alla andra till steg fyra. Om du har fått diagnosen Parkinsons och din läkare rekommenderar L-dopa bör du undvika en över disk komplement. Istället din läkare förskriva den optimala mängden för din sjukdom och övervaka med andra läkemedel i händelse av biverkningar mellan andra läkemedel som du tar.
  4. Tänk att få din L-dopa naturligt. En annan källa för aminosyran L-dopa är genom att äta baljväxter att L-dopa kommer från, sammet bönor. Fröna från denna anläggning finns i Centraleuropa, Indien och Afrika. De används även vid framställning av kaffesurrogat i Brasilien. Kontrollera din naturliga livsmedel butik för alternativ sammet bönor och recept.
  5. Köp tillägget nätet. Om du är övertygad om att L-dopa är rätt för dig, kan du köpa tillägget på någon av de hundratals online eller i butik näringstillskott butiker. Kom ihåg att kosttillskott inte regleras av FDA så det finns lite kontroll över belopp eller eventuella biverkningar av sådana tillskott.
Hur får L - dopa. Rådgör med din läkare.
Hur får L - dopa. Rådgör med din läkare.

Komma L-dopa kan vara så enkelt som att logga in på ett gym tillägg webbplats. Men ska du göra dina läxor och tala med din läkare för att säkerställa att denna aminosyra är rätt för dig att undvika allvarliga biverkningar.