E2h

Hur får man bästa försäkringsskyddet för diabetiker

Här är några intressanta fakta om diabetes och försäkringsskydd:

 1. Diabetes är en livslång sjukdom som, om den inte diagnostiseras och behandlas tidigast, kan orsaka komplikationer som kan vara dödlig.
 2. Det är möjligt att leva ett fullt och rikt liv med diabetes, förutsatt att du följer en noggrann och hälsosam kost, få blodsockernivån testas ofta och följa medicineringen och behandlingsplan ges av din läkare flitigt.
 3. De flesta försäkringsbolag (och detta är inte begränsad till USA enbart) är ovilliga att ge försäkringsskydd för diabetiker, är sjukdomen behandlas som en "befintligt skick" och undantas från politik täckning.
 4. Diabetes är en "dyr" sjukdom, insulin skott, diagnostiska tester, mediciner, sjukhusbesök, konsultationavgifter, etc är regelbundet återkommande kostnader.
 5. En majoritet av diabetiker är inte i stånd att finansiera behandling på egen hand och med försäkringsbolag ryggar tillbaka från att ge täckning, det är en lose-lose situation för patienter.

Informationen ovan är inte avsedd att antyda att du aldrig kan få försäkringsskydd för diabetes! Försäkringsskyddet är tillgänglig, även om de inblandade formaliteter är mycket mer omfattande, med en hel del åkare och du behöver definitivt att läsa den "finstilta" grundligt. Läs vidare för att ta reda på hur man får råd med försäkringsskydd om du är diabetiker.

Hur får man bästa försäkringsskyddet för diabetiker. Grupp hälsa planer som de som tillhandahålls av ditt företag är ett annat alternativ.
Hur får man bästa försäkringsskyddet för diabetiker. Grupp hälsa planer som de som tillhandahålls av ditt företag är ett annat alternativ.

Alternativ för att säkra täckningen

 • Kontrollera med din statens Insurance Commissioner på bestämmelserna om förnekande av täckning. I vissa stater är förnekande av täckning brott och försäkringsbolag är förbjudna att använda redan existerande villkor som skäl för avslag, andra stater har en "sista utväg" bestämmelse, där en leverantör är registrerad för att försäkra människor som har nekats täckning av alla de återstående leverantörerna i det tillståndet.
 • Grupp hälsa planer som de som tillhandahålls av ditt företag är ett annat alternativ. Försäkringsbolag som tillhandahåller sådana system kan inte vägra att registrera dig i planen om du har fått diagnosen diabetes. Andra privata enheter som tillhandahåller försäkringar grupp hälsa omfattar yrke-baserade gillen eller föreningar, fackföreningar, kooperativ, etc.
 • Om du redan är försäkrad enligt den statliga Medicaid-program eller är oförsäkrade eftersom privata sjukförsäkringar är dyr, kolla med den lokala administrationen så att den typ av täckning du kan få som en diabetiker.
 • Den europeiska Diabetes Association (ADA) har mycket omfattande information om hur du kan få försäkringsskydd för diabetes. Kolla in ADA hemsida för ytterligare information.

Vad ingår i täckningen?

 • Enligt en grupp hälso-plan, kan försäkringsbolaget ställa ett "utanförskap", under vilken kostnaderna för diabetesvården inte kommer att omfattas. Enligt federal lag denna uteslutning period inte får överstiga tolv månader.
 • Kontrollera vilka läkare, sjukhus / kliniker och apotek täcks din plan. Även om remisser till andra specialister kommer att betalas för.
 • Få en uppfattning om vilka specifika läkemedel, anordningar såsom sprutor, pumpar, glucosebildskärmar, etc, inklusive vilka specifika märken täcks er politik. Du behöver också veta vilka tester och hur många av dessa tester (en vanlig företeelse för diabetiker), omfattas enligt planen.
 • Tally upp alla kostnader som du räknar med att ådra sig under loppet av ett år och jämför det mot beloppet täcks av din försäkring plan för att få en uppskattning av dina ytterligare out-of-utlägg.

Hur får man bästa försäkringsskyddet för diabetiker.
Hur får man bästa försäkringsskyddet för diabetiker.

Som ni kan se, att få försäkringsskydd för diabetiker är svårt och komplicerat, men absolut inte omöjligt. Upptäck alla medel och sätt att ta reda på hur du kan få tillräckligt försäkringsskydd för att hantera och leva ditt liv som en diabetiker.