E2h

Hur får man en kalori fräsande träningspass

Bränna kalorier är verkligen inte så svårt

Bränna kalorier är verkligen inte så svårt. Faktum är att du bränner kalorier bara sitta här läsa den här artikeln. Men samtidigt så gott som varje aktivitet vi gör hela vår dag bränner kalorier, för att verkligen se hälsa och fitness fördelar, måste vi sparka saker upp ett hack och även bryta sig in en liten bit av en svett. Du kan välja nästan vilken fysisk aktivitet du väljer, och genom att göra några tweaks, kommer du att se några ganska fantastiska förbättringar i det samlade resultatet.

Hastighet

Det är inte nödvändigtvis vad du gör det kan bidra till att verkligen fräsa kalorier, men hur du gör det. Vandring bränner kalorier, omkring 159 per timme för en 150 pund människa promenader på omkring två miles per timme. Men om du plockade upp tempot till cirka 4,5 miles per timme, kan du bränna 400 kalorier på en timme. Tillämpa denna idé till promenader, jogging, cykling, simning, eller någon aktivitet som innebär driver kroppen framåt, och du kommer att se en betydande ökning av kaloriförbrukning.

Hur får man en kalori fräsande träningspass. Hastighet.
Hur får man en kalori fräsande träningspass. Hastighet.

Intensitet

Hastighet är inte den enda faktor som kan bidra till ökad kaloriförbrukning. Om din träning rutin kretsar kring stationär utrustning såsom en recumbent cykel, löpband, trappa klättrare eller elliptisk maskin, justera motståndsnivån och / eller lutning eller avböja om möjligt kan dra samma fördelar av att öka hastigheten.

Intervaller

Intervaller är ett fantastiskt sätt att inte bara öka antalet kalorier du bränner per session, men om du är knastrade för tiden, kan du klippa din träning i hälften. Intervaller är bara små förändringar mellan hastighet, motstånd eller intensitet som varar några minuter. Detta är ofta anpassas efter din nivå av upplevd ansträngning som mäts på en skala från 1 till 10, där 1 är mycket lätt och du kan bära på en hel konversation, och 10 är den svåraste där du inte kan säga mer än ett ord eller två åt gången.

Bränna kalorier är verkligen inte så svårt. Intensitet.
Bränna kalorier är verkligen inte så svårt. Intensitet.

Infoga mellanrum bör du fylla i en 5 minuters uppvärmning period, sedan hitta ett tempo som är allt från en 3 till 5 på skalan och upprätthålla detta under 2 minuter. Sedan, öka din hastighet, intensitet eller motstånd tills du träffar om en 7 eller 8 på skalan och bibehålla detta i 3 minuter. Fortsätt att växla mellan dessa olika svårighetsgrader i 15 minuter och sedan svalna i ytterligare 5 minuter. Detta är en mycket effektiv 20 minut, kalori fräsande träning som kan anpassas till nästan all verksamhet. Tänk på att du kan justera längden och svårigheten av intervallen för att uppfylla din nuvarande konditionsnivå.

Vikt

Om du någonsin har använt en av de hundratals online-aktivitet räknare, kanske du har märkt att en högre kroppsvikt innebär att du bränner mer kalorier. Du kan använda detta begrepp utan att behöva gå upp i vikt för att öka din förbränning makt genom att små handhållna vikter när du går eller joggar, eller genom att bära ett vägt väst. Detta är en av de enklaste metoderna för att öka effektiviteten i en verksamhet utan att behöva träna längre eller hårdare än du normalt skulle.