E2h

Hur får man en sex - pack

Komma som aldrig slutar magen fett att försvinna är en av de svåraste saker att göra. Miljoner människor tillbringar timmar i gymmet, och ändå kämpar för att förlora dem love handles och upptäcker att sex-pack. Även om det inte en av de enklaste saker att göra, är det möjligt. Att få en sex-pack handlar inte bara om att göra sit-ups varje dag. Det krävs hårt arbete och en förändring i din livsstil för att få den perfekta magen. Göra sit-ups kommer säkert stärka dig abs, men du kommer inte att kunna se mycket om du fortfarande har den fettlager täcker dem.

Steg 1

Abs 101: Innan du planerar att få mördaren sex-pack abs, måste du först veta vad du tränar och vilka delar av din abs skapa "sex-pack". Du har faktiskt tio magmusklerna - som alla är avgörande för att göra din mage ser bra ut. Du har dina åtta centrala magmusklerna som löper upp i mitten av magen, och då har du sneda muskler på vardera sidan. Anledningen till att det kallas en sex-pack är att du börjar se dina bästa sex centrala magmusklerna. Botten två är extremt svårt att se även i de mest passar människor.

Steg 2

Hur får man en sex - pack. Abs 101.
Hur får man en sex - pack. Abs 101.

Buken övningar: magövningar är avgörande att inte bara stärka din abs, men låt dem visa också. Det finns många olika typer av övningar att göra, men många av dem inte fungerar för att optimera magmuskulaturen "fulla potential. Du vill koncentrera sig på övningar som skapar fullständig resistens hela träningspasset. Den typiska kritan tar mycket ansträngning, men ger minimala resultat. Leta efter övningar som håller abs kontrakterade hela, och fungera på alla magmusklerna. Försök att göra dessa pass minst tre gånger i veckan, men tänk på att inte arbeta ut dem om du är öm. Detta kan orsaka skador på grund av återvinning och svaghet i musklerna.

Steg 3

Cardio: Nu när du har hittat dina muskler, och arbetade på att stärka dem, är det dags att bli av med det lager av fett så att din sex-pack kan skina igenom. Gör en konditionsträning ca tre gånger i veckan, så att du kan börja bränna fett och toning musklerna. När du börjar se resultat, kommer du vill hålla på varje dag.


Att ha en stor uppsättning abs kan öka ditt självförtroende och gör dig lite mer märkbar nästa gång du tar din skjorta av vid stranden eller poolen. Det hjälper dig också leva ett hälsosammare livsstil, och kan hjälpa till att förhindra framtida skador på vägen.

Denna artikel har lämnats av författarna till LiveLoveCoffee.com en online kafé med artiklar om intressanta morgonen chattar och recensioner på