E2h

Hur får man en sex - pack eller mer definierade magmuskler

Vi har alla sett på med avund på den person med platt mage och skär sex-pack. Men för att få den fysiskt tilltalande utseende det tog en hel del disciplin, motivation och en del hårt arbete. Om din villig att vara motiverad, disciplinerad och sätta i den tid och energi du kan också ha samma sex-pack med de definierade abs du alltid velat.

Fist innan du börjar arbeta som buken komma ihåg det gamla talesättet

Fist innan du börjar arbeta som buken komma ihåg det gamla talesättet, du är vad du äter. Tro inte för ett ögonblick att personen du ser på stranden, på gymmet eller professionell idrottsman fick det magen tvätt styrelsen genom att konsumera allt de ville ha. Skaffa dig en riktig kost. Be din läkare att hjälpa dig med en diet plan, ett där du förbrukar mindre fett. Undvik socker tillsammans. Även innan du börjar ett träningsprogram alltid rådgöra med din läkare först.

Gå inte ensam

Hur får man en sex - pack eller mer definierade magmuskler. Fist innan du börjar arbeta som buken komma ihåg det gamla talesättet.
Hur får man en sex - pack eller mer definierade magmuskler. Fist innan du börjar arbeta som buken komma ihåg det gamla talesättet.

Gå inte ensam. Om du verkligen menar allvar med att definiera dina magmuskler och med att skära sex-pack ser du kommer att ha en partner för att hjälpa dig med övningarna och för att uppmuntra dig på vägen. Gör det engagemang och du kommer att vara på väg till friska nya du.

Låt oss komma igång

Låt oss komma igång. Du behöver en rutin som fungerar för hela solarplexus. Ofta är fallet där en person kommer helt enkelt att göra sit ups och sedan blir avskräckta när de inte ser resultat där söker.

Värm upp abs

Värm upp abs, Börja varje träningspass med lite ljus stretching och sedan gå vidare till någon bålen twist. Stå med fötterna axelbrett och höja båda armarna uppåt och ut åt sidan med händerna öppna och palmer uppåt. Föreställ dig att du håller en kopp och fat i varje hand och börja genom att vrida i midjan från höger till vänster utan att använda benen.

Ok, då kör vi. Det är kritan tid. Lägg dig på rygg bekvämt på golvet, knäna upp och fötterna. Stoppa hakan mot bröstet och få din partner om möjligt räknas bort från reps för dig. Börja långsamt och arbeta dig upp till fler repetitioner. Var noga med att göra crunches ordentligt med bara din buk är att höja dina axlar upp från golvet.

Nästa övning för de definierade lägre abs

Låt oss komma igång. Nästa övning för de definierade lägre abs.
Låt oss komma igång. Nästa övning för de definierade lägre abs.

Nästa övning för de definierade lägre abs. Lägg dig på rygg med händerna ute på sidorna eller under nedre delen av ryggen. Höj fötterna några inches från marken och hålla dem där. Håll och räkna till 5 arbeta dig upp till en längre håll.

Avvisa sitta talet

Avvisa sitta talet. För denna övning behöver du en nedgång bänk. Se till att remmen fötterna på plats, nu kommit upp till sittande ställning med händerna bakom huvudet, ta med din högra armbåge till vänster knä sedan ditt vänstra armbåge till ditt högra knä, sedan tillbaka till utgångsläget.

Benlyft, lägg på dina bakben rakt ut framför dig, händer till dina sidor. Lyft båda benen upp så långt som möjligt medan din partner skjuter benen ner till golvet. Använda magmusklerna hindrar fötterna från att röra golvet.

Stående sitta är. För denna övning behöver du en god kvalitet judo eller kampsport matta att stå på. Har din partner sitter på golvet framför dig med benen öppna. Gå till din partner så nära som möjligt och få din partner att hålla benen bakom knäna. Korsa armarna framför bröstet och noggrant sätta sig ner och komma tillbaka till stående position med bara din solar plexus och benmuskler att ta dig till dina fötter.

Side böjar med hantel

Side böjar med hantel. Stå fötterna axelbrett och hålla en hantel i höger hand med vänster hand på höften, böja till höger och komma tillbaka till upprätt läge långsamt. Arbeta båda sidor.

Dessa är bara några tips på att få de 6 förpackningar din alltid har velat. Att ha klippa och definierade magmuskler det kommer att ta lite tid och tålamod. Några tips du kommer att vilja överväga är också att få en personlig tränare för att försäkra att du gör övningarna på rätt sätt. En personlig tränare kommer också motivera dig.

Med tid och tålamod och lite hårt arbete kan du ha att 6-pack med dem som definieras abs.