E2h

Hur får man en strålande, klar och glödande hy

Att få en frisk

Att få en frisk, strålande, klar och glödande hy är lättare än många tror. För de lyckliga ut där det innebär liten eller ingen ansträngning. Men för dem av oss som inte är så välsignade, det finns några enkla knep och livsval som du kan genomföra i din vardag som kommer att ge den färg du önskar, och några förbättra din hälsa.

Till att börja med, återfukta ordentligt

Till att börja med, återfukta ordentligt. Vi känner alla till de många hälsofördelar av att dricka rätt mängder vatten. Vad de flesta av oss glömmer är att vattnet också bidrar till att ge en klar hy eftersom det återfuktar vår hud från insidan och ut. Drick den rekommenderade mängden vatten och du får inte bara märker din hy gynnas, men dina energinivåer samt.

Andra, exfoliera huden några gånger i veckan

Hur får man en strålande, klar och glödande hy. Till att börja med, återfukta ordentligt.
Hur får man en strålande, klar och glödande hy. Till att börja med, återfukta ordentligt.

Andra, exfoliera huden några gånger i veckan. Gör inte detta varje dag, eftersom det kommer att ta bort de goda oljor från din hud. Men när det görs tre gånger per vecka gamla hud och döda hudceller avlägsnas vilket möjliggör att hälsosam glöd vi alla önskar.

Använd en fuktkräm på huden, även om du har fet hud. De som är benägna att fet hud behöver bara köpa en oljefri fuktighetskräm. Använd denna fuktkräm efter du har rengjorts du möter och under makeup för att förhindra irritation bildas från makeup. Använd en återfuktande lotion som har en SPF 15 eller högre. Detta kommer att skydda huden mot UV-strålar som kan skada och i slutändan leda till oåterkalleliga skador på huden.

Rengöra huden dagligen

Rengör din hud varje dag. Vilken typ av rengöringsmedel du använder kommer att variera beroende på din hudtyp. De som lider av rodnad eller irritation kommer att gynnas av att använda ett rengöringsmedel som har lugnande ingredienser som kamomill eller aloe. De med akne benägen hud kommer att ha nytta av ett produkter som innehåller salicylsyra för att hjälpa befintliga finnar och förebygger nya. Om du är osäker på vad man ska använda, besöka en hudläkare för att få en rekommendation.

Få den rekommenderade mängden av sömn, vilket är 8 timmar

Andra, exfoliera huden några gånger i veckan. Rengöra huden dagligen.
Andra, exfoliera huden några gånger i veckan. Rengöra huden dagligen.

Få den rekommenderade mängden av sömn, vilket är 8 timmar. Inte få tillräckligt med sömn orsakar mörka ringar under ögonen, samt påsar under ögonen. Försök också att hålla en sömn schema. Detta gör att kroppen vet när det är dags att vila, i gengäld din hy kommer att tacka dig. Du kan också undvika långvarig solexponering, rökning, alkohol och andra dåliga vanor alla har potential att orsaka rynkor, mörkare hud i fläckar, och en askgrå hy.

Det är inte svårt att uppnå en hy som är strålande och glödande. Efter några okomplicerade steg som kommer att vara mer hälsosamt för dig ändå, är allt som behövs för att påbörja processen med att ha hy du alltid har drömt om.