E2h

Hur får Medicare kompletterande sjukförsäkring

Medicare Supplemental Health Insurance

Medicare Supplemental Health Insurance, även känd som Medigap, är en försäkring tillhandahålls av privata försäkringsbolag för dem som är berättigade eller redan har standard Medicare planen som tillhandahålls av regeringen. Medigap är tänkt att fylla luckorna i den ursprungliga Medicare, därav namnet. Vad det främst gör är att ge ytterligare fördelar sjukförsäkring, som täcker kostnader som inte ingår i den ursprungliga Medicare planer. Detta inkluderar kostnader som samförsäkring, egenavgifter och självrisker.

I ett nötskal

I ett nötskal, om du har både ett Medicare plan och kompletterande försäkring, alla dina sjukvårdskostnader täckta. Medicare ger täckning för många sjukvårdskostnader. Medigap kommer sedan betala resten av kostnaderna, beroende på vilken typ av plan du väljer. Läs följande guide så att du vet vad som väntar när de ansöker om Medicare kompletterande sjukförsäkring.

Forskning olika typer av Medigap planer. Den nyligen uppdaterade Medicare kompletterande sjukförsäkring kan du välja mellan 10 Medigap planer märkt A, B, C, D, F, G, K, L, M och N. delstaterna Massachusetts , Minnesota och Wisconsin har Medigap planer som är standardiserat på annat sätt. Varje plan har olika fördelar och bestämmelser. Du kan komma åt Medigap resursplanen täckning från den officiella Medicare hemsidan för att få en överblick av vad varje plan specifikt erbjuder.

Välj en plan beroende på dina behov och budget. Det finns flera saker som måste noteras innan du väljer en Medigap politik. Först, om du bor i Massachusetts, Minnesota, eller Wisconsin denna information inte gäller Dig. Andra planer E, H, I och J är inte längre tillgängliga för nya kunder. Om du för närvarande inskrivna i ett av dessa planer kan du hålla din täckning.

  • Medigap Plan A ger de mest grundläggande och det minsta nytta. Det har också den lägsta premien. Denna plan omfattar sjukhusvistelser, recept, upp till 3 blodtransfusioner och hospicevård.
  • Medigap Plan B täcker allt som Planera A omfattar plus Medicare Part A avdragsgill.
  • Medigap Plan C omfattar också allt som Planera A omfattar plus Medicare Part A avdragsgill, Medicare Part B avdragsgill, hemvård, och utländska medicinska akutvård.
  • Medigap plan D omfattar även allt som Planera A omfattar plus Medicare Part A avdragsgill, hemvård, och utländska medicinska akutvård.
  • Plan F har en hög självrisk bestämmelse och omfattar allt som är täckt av Medigap delarna A, B, C och D samt Medicare Part B överskott avgifter.
  • Planer K, L och N har några av de lägsta premierna i gäng för att du är skyldig att betala endast en del av Medicare Part B samförsäkring och egenavgifter. Andra politikområden kräver att du betalar 100% av dem.

Det är viktigt för dig att bedöma och förutse inte bara dina nuvarande behov, men också din framtida vårdbehov. Om du gör det kommer att hjälpa dig välja en plan som du har råd och kommer att täcka de flesta av dessa behov.

Hur får medicare kompletterande sjukförsäkring. Forskning olika typer av medigap planer.
Hur får medicare kompletterande sjukförsäkring. Forskning olika typer av medigap planer.

Vet som försäkringsbolagen tillhandahåller Medigap i ditt tillstånd. Vad du behöver göra är att ringa ett statligt Rådgivning sjukförsäkring och stöd och fråga om Medigap leverantörer. Du kan också besöka Medicare eller NAIC (National Association of Insurance kommissionärer) webbplatser. Be om eller slå upp kontaktuppgifter försäkringsbolaget du väljer.

Medigap automatiskt från olika privata försäkringsbolag i varje stat

Medigap automatiskt från olika privata försäkringsbolag i varje stat. Men inte alla planer som erbjuds i varje stat. Planer som finns i vissa stater kanske inte är tillgängliga i andra. Glöm inte att fråga vilka planer finns i ditt tillstånd.

Forskning försäkringsbolagen. Du måste välja ett pålitligt försäkringsbolag som din Medigap leverantör. För att göra detta, göra lite forskning på varje bolag du har kommit fram till. Leta efter information online, recensioner klient och betyg från oberoende rating tjänster. Vara uppmärksam på olagliga försäkringar praxis.

Ring försäkringsbolagen. Gör en checklista över allt du behöver be innan du gör samtalen. Ställa specifika frågor. När alla samtal görs, gå över diagrammet och anteckningar. Gör sedan din ultimata valet.

Kontakta försäkringsbolaget som du väljer. När du har gjort ditt slutliga valet och kontaktade företaget, kommer de att schemalägga ett möte med dig. En agent kommer att träffa dig för att ge dig en ansökningsblankett och dokument som anger de fullständiga och detaljerade bestämmelser i din Medigap plan.

Läs de medföljande dokumenten. Gå över allting ordentligt. Ta den tid du behöver. Om du inte förstår vissa termer och uttalanden be agenten att förklara dem för dig.

Fyll i ansökningsblanketten. Skriv prydligt och tydligt. Se till att du fyller ut den helt. Skicka formuläret tillbaka till agenten när du är klar. Företaget kommer att granska din ansökan.

Medicare supplemental health insurance. Välj en plan beroende på dina behov och budget.
Medicare supplemental health insurance. Välj en plan beroende på dina behov och budget.

Settle initiala betalningar. Vid betalning för alla typer av försäkringar, är det rekommenderat att du gör det med kredit-eller betalkort, check, bankväxel, postanvisning, eller elektronisk överföring. Det är också viktigt att du gör det betalas till bolaget självt och inte till din agent.

Tidigare sjukdomar. Med de flesta Medigap politik befintliga förhållanden omfattas. Du kan dock ha en väntetid innan du kan få medicinsk vård för tillståndet. Denna tid brukar 6 månader.

Kompletterande försäkring fungerar med din nuvarande förmåner

Kompletterande försäkring fungerar med din nuvarande förmåner. Förr i tiden, med mer än en försäkring plan innebar att välja och vraka din täckning. Medigap försäkring har inte samma fallgrop. Denna försäkring har utformats för att fungera tillsammans med din Medicare täckning. Därför kommer Medicare täckning du för närvarande har förbli densamma när du lägger till Medigap politik.

Original Medicare planer är inte tillräckligt för att täcka alla de medicinska och hälso-behoven hos dem berättigade till dem. Det är vad Medigap syftar till att behandla. Med ett Medicare kompletterande sjukförsäkring kan du välja som planerar passar dina nuvarande och framtida vårdbehov. Ansökan om ett av dessa planer kräver att du är noggrann och praktiskt.