E2h

Hur får muskeldefinition med vapen

Det finns många olika skäl till varför man skulle vilja ha tonade armar. För de flesta är det möjligt att uppnå en förbättring av deras övergripande utseende. Å andra sidan finns det de som vill öka kroppsmassa så att de kan andas stark manlighet och öka sex appeal. Medan de flesta människor är inriktade på de estetiska fördelar, kan du ge faktiskt mer än ytligt vinster från väl tonas armar. Först av allt, kan de kostkrav och rutiner motion behövs för att uppnå och upprätthålla väl tonas armar ger en förbättring av ditt övergripande hälsa.

Toning dig armmuskler också ger dig fördelen av styrka

Toning dig armmuskler också ger dig fördelen av styrka, vilket gör din varje dag uppgift mycket lättare att uppfylla, speciellt om du gör en hel del fysiska aktiviteter. Ändå är skulptera armarna inte lätt. Du måste ha en stark drivkraft och orubbliga disciplin att åta sig denna uppgift. Om du inte gör det kan man lika gärna sluta när du är framåt. För dem som gör det, följ de enkla stegen nedan för att lära dig hur man kan uppnå väldefinierade armar.

Få in en låg fetthalt

Få in en låg fetthalt, proteinrik diet. Att få ut dina muskler, måste du minska ditt kroppsfett. Ju mindre fett du har i området, desto mer uppenbara din muskel definition vara. För att göra detta måste du minska mängden fett du förbrukar i din kost till mindre än 30%. Å andra sidan, öka ditt proteinintag för att underlätta muskeltillväxt. Fylla på protein barer och skakar som det packas med protein du behöver. Ägg, kyckling, fisk och kött är andra rika proteinkällor. Men alltid se till att du äter proteinkällor med låg fetthalt. Du kan välja att äta endast låg fetthalt proteinkällor som tonfisk eller räkor eller använda matlagning metoder som begränsar fetthalten i maten.

Hur får muskeldefinition med vapen. Få in en låg fetthalt, proteinrik diet.
Hur får muskeldefinition med vapen. Få in en låg fetthalt, proteinrik diet.

Delta i 30-60 minuter kardiovaskulär träning varje dag. Gör bara styrketräning kommer inte att ge dig de resultat som din önskan. Du måste införliva kardiovaskulära övningar i din rutin för att minska över-allt kroppsfett och förbättra uthålligheten.

Gör styrketräning bara varannan dag. Många gör misstaget att skjuta sig för hårt. Göra dagliga styrketräning är kontraproduktivt eftersom detta förhindrar muskel återhämtning avgörande för muskeltillväxt. Kom ihåg att alltid träna både dig är dina biceps och triceps. Utövar bara biceps är en obalanserad program som gör dig mer benägna att skada.

Forma dina biceps med minst två typer av övningar. Göra en mängd olika övningar för dina biceps se till att du riktar hela muskeln. Den grundläggande övning för biceps definition är skivstång curl. Om du behöver använda lättare vikter, kan du också göra hantelcurl, som är lika effektiva. Andra övningar som du kan göra är pull-ups, lockar hammare eller rullgardinsmenyerna med latissimus pull-down utrustning. Börja med att göra två uppsättningar med 10-15 repetitioner per set. Öka vikten och minska antalet upprepningar som du framsteg.

Forma dina triceps med minst två typer av övningar. Glöm aldrig att träna triceps eftersom varje gång du flex din biceps, triceps är också i arbetet. Öka styrkan i dina biceps och bortse triceps kommer att orsaka muskelbristning som kan leda till mer allvarliga skador. Att göra triceps kast är den vanligaste övning för ett triceps definition program. Andra övningar som du kan göra är triceps-push-downs, dips och omvänd skivstångscurl. I likhet med bicepsövningar, börja med att göra två uppsättningar med 10-15 repetitioner per set. Använd samma mängd vikt och antal repetitioner du gör i ditt bicepsövningar.

Att få muskler i armarna kräver mycket disciplin från dig

Toning dig armmuskler också ger dig fördelen av styrka. Delta i 30-60 minuter kardiovaskulär träning varje dag.
Toning dig armmuskler också ger dig fördelen av styrka. Delta i 30-60 minuter kardiovaskulär träning varje dag.

Att få muskler i armarna kräver mycket disciplin från dig. Du måste hålla dig motiverad att uppnå och bibehålla väl tonas armar. Det är lämpligt att du strävar efter att förbättra din övergripande hälsa snarare än att bara arbeta för magert armar, lår fasta och en sex-pack. Att hålla en balanserad träningsprogram och näringsbehov kan du uppnå mer långsiktiga resultat i ditt fysiska välbefinnande.