E2h

Hur får muskelmassa genom utbildning

Kroppsbyggare och vissa idrottsmän måste ha magert muskler så att de kan ägna sig åt olika typer av sporter och aktiviteter. Detta uppnås vanligen genom rigorös träning. Innan du deltar i någon aktivitet eller utbildning, måste du rådgöra med din läkare först för att se om du är frisk och sund för att utföra olika typer av övningar. Det är också lämpligt att arbeta med en professionell tränare när du gör övningar för att garantera säkerheten. Följ tipsen nedan för att veta hur du kan få muskelmassa genom träning.

Här är några av de tips som du kan använda för att du ska få muskelmassa genom utbildning:

Hur får muskelmassa genom utbildning. 10 x 10 träningspass.
Hur får muskelmassa genom utbildning. 10 x 10 träningspass.

  • Förstå grunderna. Du måste förstå grunderna i att få muskelmassa genom utbildning innan du börjar din rutin. Det viktiga är att bedriva hög intensitet aktiviteter för olika muskelgrupper. När man vänjer sig träningen, ändra den för att öka intensiteten i träningen. Slutligen måste du rådfråga din tränare på träningsschema så att du kan undvika överträning som kan leda till skador eller trasiga ligament.
  • Intensitet träning. Arbeta med din tränare att komma med intensitet utbildning för olika muskelgrupper. Du kan arbeta på din biceps, abs och ben. När du gör intensitet träning, är det viktigt att du arbetar på en annan muskel grupp för varje dag du tränar. Detta ger dina andra muskelgrupper en chans att vila. Du vill inte anstränga dina muskler. En annan sak du måste komma ihåg är att du försöker få muskelmassa. Om du spenderar för mycket tid träning, kommer du att förlora mer kalorier.
  • 10 x 10 träningspass. Gör 10 x 10 träningspass. Denna träning är känt för att öka muskelmassan snabbt. Du kan fråga din tränare om det här träningspasset. För träningen, måste du göra 10 uppsättningar av 10 repetitioner för en övning som vänder sig till en specifik muskelgrupp i kroppen. Målområdena är din bröst och axlar, ben, biceps och triceps och rygg. För att veta mer om 10 x 10 träningspass, gå till webbplatsen weighttrainingadvice.com .
  • Konditionsträning. Du måste också göra hjärt övningar en eller två gånger i veckan. Kom ihåg att ditt hjärta också anses vara en muskel. Detta kommer att hjälpa till att hålla ditt hjärta friskt så att den kan göra sitt jobb av cirkulerande blod i hela kroppen när du gör hög intensitet träning. Motion minst en halvtimme. Den konditionsträning kan vara så enkelt som joggade runt kvarteret.


Dessa är några av de tips som du kan använda om du vill få muskelmassa genom träning. Stegen är ganska lätt att följa. Du kommer att kunna få muskelmassa genom denna utbildning om du disciplin själv. Du kan också söka hjälp från en dietist eller dietist så att du kan få en uppfattning om rätt kost som du bör ha när du försöker öka din muskelmassa.