E2h

Hur får Ripped Muskler i 4 veckor

Med Ripped Muskler bör vara en del av en övergripande hälsosam livsstil och inte bara handla om en modefluga eller en krasch diet. Om du vill få en fantastisk kropp, är det dags att börja jobba på det nu. Beroende på din nuvarande kroppstyp, vikt och kroppsfett procent, skulle du realistiskt kan uppnå slet muskler i 4 veckor. Kom bara ihåg att detta bara skulle vara början på din resa mot en livstid av hälsan. Läs vidare om några tips för att få rippade muskler i 4 veckor:

Hur får ripped muskler i 4 veckor. Ha en balanserad träning.
Hur får ripped muskler i 4 veckor. Ha en balanserad träning.

Ha en balanserad träning. Den bästa typen av träning är konditionsträning balanserad med styrka eller styrketräning. Kom ihåg att du inte kan välja att upptäcka minska (dvs endast rikta specifika områden att arbeta ut). Du skulle verkligen behöva träna hela kroppen för att förlora fett och få muskelmassa som du siktar på.

I enklaste form fungerar konditionsträning för att förbättra din lungkapacitet och din omsättning. Det hjälper också till att förbättra din basala ämnesomsättning, det vill säga om du är konsekvent med din konditionsträning, kommer din kropp att börja bränna fett lättare, även om din kropp är i vila. Det är bra att få 30 minuters konditionsträning varje dag, minst 5 gånger i veckan. Du bör också fokusera på att göra intervallträning, det vill säga du ska växla mellan hög hastighet och låg hastighet under träningen, i stället för att hålla en stadig, måttlig takt. Intervallträning har visat sig vara mer effektiva på att bränna kalorier.

Styrketräning är att förbättra din muskelmassa

Styrketräning är att förbättra din muskelmassa. Tillsammans med bra konditionsträning, kommer detta att minska din andel kroppsfett. En låg kroppsfett (cirka 10 till 15 för män och från 17 till 22 för kvinnor) tar dig på vägen till stora rippade muskler.

Få ditt kroppsfett kontrolleras. Du bör vara mycket medveten om din kropp tjock delen. Som nämnts är ditt kroppsfett en av de viktigaste faktorerna för att du ska få rippade muskler.

Styrketräning är att förbättra din muskelmassa. Få ditt kroppsfett kontrolleras.
Styrketräning är att förbättra din muskelmassa. Få ditt kroppsfett kontrolleras.

Kompletta övningar för stora muskelgrupper. Varje dag ska du göra en kort men hög intensitet cykel av övningar riktade för stora muskelgrupper. Några av dessa övningar är följande: knäböj, vadpress, sit-ups, sidan plankan och tå touch. Göra 10 till 15 repetitioner per övning. Under varje övning, fokus på grundläggande styrka, som är, skulle du behöva koncentreras på att stärka dina magmuskler och skärpa dina magmuskler för mer definierade magmuskler.

Lyfta vikter. Ett annat viktigt steg för att få Ripped Muskler är att lyfta vikter. Börja med medeltunga och göra 12 till 15 repetitioner i början, går upp efterhand som du bygger upp din muskelstyrka. För tips om hur du lyfter vikter på ett effektivt sätt, klicka här .

Titta på din kost. Det är mycket

Titta på din kost. Det är mycket, mycket viktigt att du tar hänsyn till varje kalori du förbrukar under hela din dag. I enklaste form bör din kaloriförbrukning vara över ditt kaloriintag, så att du kan förlora kroppsfett. Håll dig till grönsaker och frukter, fullkorn och magert kött och ta protein shakes att hjälpa till att bygga upp din kropp.

Där har ni det

Där har ni det! Dessa är bara några av stegen för dig att få Ripped Muskler i 4 veckor. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!