E2h

Hur får Super magert

Glada för sommaren? Skaffa en sommar-vänlig kroppsbyggnad rätt i tid för stranden säsongen. Här är några bra tips för att få super magert:

Titta på din kost. Japp

Titta på din kost. Japp, det har bara inte komma runt detta. Tänk dig att din kropp är den dyraste maskinen i världen. Skulle du sätta i giftiga bränslet i maskinen för att göra det köras? Kom ihåg att maten vi äter vårt bränsle, och vi bör vara försiktiga med varje enskild bite att vi låter in i vår kropp. Det bästa bränslet? Frukt och grönsaker, magert kött och fullkornsprodukter.

Gör hjärt övningar. Cardio övningar har så många fördelar: de förbättrar lungkapacitet, cirkulation och hjälpa till att snabba upp ämnesomsättningen. I själva verket kan vanliga hjärt övningar hjälper höja din basala ämnesomsättning, så att din kropp automatiskt bränner fett snabbare, även när du är i vila. Vissa typer av konditionsträning du kan prova inkluderar aerobic dans, raska promenader, jogging, simning och cykling.

En av de bästa hjärt övningar du kan göra är att göra hoppa rep

Hur får super magert. Gör hjärt övningar.
Hur får super magert. Gör hjärt övningar.

En av de bästa hjärt övningar du kan göra är att göra hoppa rep. Du kunde realistiskt hoppar rep med rätt på kontoret bås under era invagga gånger. Ställa upp ett mål på cirka 50 hopp i en minut.

Det bästa sättet att göra hjärt övningar är genom intervallträning

Det bästa sättet att göra hjärt övningar är genom intervallträning. Intervallträning hänvisar till växlar mellan högintensiva skurar av energi med låg aktivitet. Låt oss säga att du använder en stationär cykel för din konditionsträning. Tilld ca 5 minuter uppvärmning, följt av en minuts högintensiv cykling. Omedelbart efter en minut av långsam-paced cykling och göra det högintensiva / lågintensiv cykel för 6 till 8 gånger. Tilldela ytterligare 5 minuter för att svalna.

Gör styrketräning. Styrketräning arbetar för att bygga muskelmassa och minska kroppsfettet. Om du vill få definierade muskler, är detta verkligen rätt väg att gå. I själva verket är det mest rekommenderade att man kombinerar cirka 20 minuters styrketräning med 40 minuters konditionsträning varje dag, eller åtminstone varannan dag.

Har din kroppsfett procent kontrolleras. Din andel kroppsfett är en mycket viktig faktor i din strävan efter en mager kropp. Rådgör med din läkare om sund sortiment av kroppsfett procent för din ålder och kön, och kontrollera detta mot din egen kropp fettprocent. Kom ihåg, när du tränar, desto närmare är du att förlora oönskade kroppsfett och ju närmare du är att uppnå en hälsosam, mager kropp.

Titta på din kost. japp. Har din kroppsfett procent kontrolleras.
Titta på din kost. japp. Har din kroppsfett procent kontrolleras.

Undvik svält dieter. Är du frestad att skära ner på att äta helt för en tid bara så du kan gå ner i vikt snabbt? Kom ihåg detta: om du drastiskt skära ner på kalorier som kommer att resultera i en sänkning av din basala ämnesomsättning. Basala ämnesomsättning (BMR) avser hur snabbt kroppen förbränner upp kalorier när du är i vila. Svält gör kroppens BMR att sakta ner, och vad som är ännu värre, när du börjar äta din kropp kommer automatiskt hamstra mer kalorier ifall du börjar svälta igen.

Där har ni det

Där har ni det! Dessa är bara några av de sätt som du kan få en super mager kropp. Kom ihåg att ta hand om din kropp och värde det, och du skulle vara så förvånad över hur fantastiskt det kommer att bli! Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!