E2h

Hur får tillbaka i form efter förlossningen

När du har en bebis

När du har en bebis, inser du din kropp kanske inte på samma sätt som det en gång var. Misströsta inte. Du kan få din kropp tillbaka till formen efter en förlossning. Du behöver inte leva med slappa armar och att buk såvida du inte gör något åt ​​det. Här är enkla saker du kan göra just nu för att bli en sexig mamma!

  • Har realistiska förväntningar och en sund självbild. Det är lätt att bli deprimerad när du bröst har sagged, är din hud full av hudbristningar och magen verkar sticka ut mer än brösten. Undvik att jämföra dig själv med andra mammor, särskilt de freaky kändis mammor som förlorar vikt inom tre månader förlossningen. För dessa mammor, att få tillbaka i form är en kombination av stora gener, en personlig tränare och motivation att de inte kan ha ett jobb om du inte får sexig pronto. Du kommer att gå ner i vikt naturligt om du följer en hälsosam livsstil. Din kropp kommer att veta vad man ska göra, så slappna av. Du kommer inte vara fyrtio pounds övervikt för evigt. Om du inte får plats tillbaka till din storlek fyra kläder efter nio månader, inte panik.
  • Prata med din läkare. Få en gå vidare från din gynekolog innan du bestämmer dig för att ge dig ut på en övning rutin. Vanligtvis kan du börja att återuppta normala aktiviteter efter sex veckor från leverans. Det kan ta längre tid om du hade en C-sektionen eller andra komplikationer under graviditeten eller förlossningen.
  • Gör amma. Även ditt kaloriintag och näringsintag är högre när du ammar, har det visat sig att det kommer att hjälpa dig gå ner i vikt. När du sjuksköterska, det hjälper din livmoder kontrakt. Dessutom kommer dina fylligare bröst tar bort uppmärksamheten från ditt inlägg baby bump. Tänk på att om du håller på amning, kommer din kropp naturligt hålla fast vid de sista extra tio pounds som du har fått. Detta beror på att du måste ha tillräckligt med fettdepåer för att kunna producera mjölk. Om du måste bära runt en extra tio pounds att hålla din bay utfodras och friska, acceptera det som en del av moderskapet. Du kan alltid förlora det när du avvänja barnet.
  • Ät hälsosamt. Gå inte på en krasch diet. Du behöver energi från en hälsosam balans av kolhydrater, magert protein och fett för att kunna ta hand om din nya packe av glädje. Om du ammar måste du ha ytterligare 500 kalorier per dag för att kunna amma.
  • Gör övningen. Om du inte orkar göra en Jane Fonda rutin eller tid att ta klasser, ta en rask 30 minuters promenad med ditt barn. Strap ditt barn i en joggaren barnvagn och börja gå. Gå andra mammor så att du kan få ett socialt liv och gå ner i vikt på samma gång. Skaffa en övning boll och arbeta din kärna muskler medan du håller ditt barn. Det finns videos som finns som du kan göra medan du håller ditt barn. Ge dem ett försök.


Om du upptäcker att du inte släppa vikt så fort du vill

Hur får tillbaka i form efter förlossningen. Har realistiska förväntningar och en sund självbild.
Hur får tillbaka i form efter förlossningen. Har realistiska förväntningar och en sund självbild.

Om du upptäcker att du inte släppa vikt så fort du vill, koppla av. Gå lätt på dig själv. Din kropp tog bara livet en £ 7 människa efter dräktiga i nio månader. Ge dig själv en klapp på ryggen för detta mirakel och vet att det tar nio månader för att få vikt och nio månader (eller till och med nio år!) Att förlora den.