E2h

Hur flöda yogaställningarna tillsammans

En sak som är mycket viktigt i yoga är rytm

En sak som är mycket viktigt i yoga är rytm. Denna naturliga rytm avser flödet av övergångar mellan poser. När det gäller yoga, måste övergångar mellan poser vara snabbt och enkelt. I de flesta professionella yoga platser, utgör en lista över och rutinen väl genomtänkt så att övergången mellan dem är lätt att följa. Om du inte har råd att gå till en professionell yoga instruktör, kan du skapa din egen flöde och rutin hemma. Följande steg nedan kan hjälpa dig att flödet yogaställningarna tillsammans:

 • Prep för yoga. Yoga är i grunden en mycket stretching så du måste göra en hel del saker först för att förbereda er för det. Först vara i korrekt klädsel mening spandex och sport klädsel. Efteråt ställa in din yogamatta ordentligt. Håll också blodet flyter genom att värma upp först med några enkla sträckor och lite jogging.
 • Skapa en lista och gör din rutin. Innan du börjar skapa en lista över yogaställningarna du känner och yogaställningarna du vill prova. Efteråt sortera dessa utgör tillsammans i olika grupper baserat på vilken typ av pose du behöver göra (t.ex. stående utgör, liggande på magen poser, etc.). Detta kommer att hjälpa dig att skapa ett flöde av poser eftersom du kan se vilka utgör har den jämnaste övergången nästa pose (t.ex. från stående utgör för liggande pose). Till exempel en sol hälsning utgör lätt flyter in i olika poser som krigare utgör, innebär triangel och andra framåt böjar.

  Du kan vara så kreativa som du vill bara se till att du tänker det. Stående utgör lätt strömma till utfall poser och balansering innebär. Och från balansering innebär, kan du enkelt övergång dig liggande på golvet poser. Se till att starta din liggande ställningar mot golvet eller liggande på magen. Detta beror på att poserar på ryggen är det traditionella sättet att avsluta. Exempel på framsidan utgör nedåt är nedåt hund och kobra.

  Hur flöda yogaställningarna tillsammans. Skapa en lista och gör din rutin.
  Hur flöda yogaställningarna tillsammans. Skapa en lista och gör din rutin.

  Du kan enkelt övergången till de positioner från terminskontrakt böjar och poser. Därefter kan du övergången till ryggen mot golvet innebär att avsluta din rutin. Se till att lägga barnet ställer när som helst för att ge dig själv tid att slappna av och vila. Plus att det är lätt att övergången till barnets innebär från någon poser, precis så länge du vet olika poser.

 • Vissa påminnelser. Först gör din forskning på de ställningar du kan åstadkomma så att du vet hur de ser ut och hur de görs. Detta hjälper dig att skapa en rutin fylld med enkel övergång mellan poser. Och glöm aldrig att ta barnets poser. Vila och avkoppling är mycket viktigt i yoga.


Genom att följa stegen ovan

Genom att följa stegen ovan, vet du nu hur flöda yogaställningarna tillsammans och har redan skapat en egen enkel rutin. Detta kan vara ett stort steg mot att hjälpa dig att bli en professionell yoga instruktör. Eller så kan du använda detta för att göra fler rutiner för att hålla dig och din familj och vänner i form.