E2h

Hur följa mager tik kosten

Tack vare Victoria Beckham

Tack vare Victoria Beckham, är "Skinny Bitch" diet bok nu mer populär än någonsin. Den tidigare Posh Spice höjde bok medan paparazzi tog hennes bild. Hon är inte betalas att stödja boken eller följ strikt diet. Hon är inte ens en självutnämnd vegetarian, fast hon äter mestadels grönsaker. Men tack vare henne, är "Skinny Bitch" nu en världsomspännande vurm.

Publicitet från Posh Spice eldas säkert upp boken

Publicitet från Posh Spice eldas säkert upp boken. Men den verkliga orsaken till att människor köpte den här boken är på grund av dess underbara författare. Med sina vackra kroppar, som kommer tror inte att följa en strikt vegankost är ett sätt att hålla smal? Men det är inte så lätt att följa dieten. Det tar en hel del tålamod och motstånd från att äta mat på din kosthållning. Följande är viktig information om hur du kan följa Skinny Bitch dieten:

Hur följa mager tik kosten. Inget socker och andra konstgjorda sötningsmedel.
Hur följa mager tik kosten. Inget socker och andra konstgjorda sötningsmedel.

  • Inget kött. Kan du ge upp kalkon på Thanksgiving eller läckra fläsk grilla? Tja du bör lära dig att om du vill följa dieten. Du behöver egentligen inte ge upp kött på en gång. Om det är mer bekvämt för dig, så gör det bit för bit. Författarna medgav att det tog år för dem att ha den livsstil som de åtnjuter nu. Du kan ge upp fläsk först eller kan du ha en "inget kött" dag i en vecka.
  • Inget mejeri. En av de saker som uppsättningen veganer förutom vegetarianer är att den senare inte äter mejeriprodukter. Detta inkluderar ost och mjölk från animaliska källor. Sojabaserad mjölk och ost kan vara dina alternativ.
  • Inget socker och andra konstgjorda sötningsmedel. Glöm raffinerat socker, Nutrasweet, Splenda, godis och choklad. Istället mumsa på andra söta livsmedel som frukt, brunt ris sirap och sockerrör juice.
  • Inget vitt mjöl. Även vitt mjöl produkter som bakverk och pasta är förbjudna från Skinny Bitch dieten. Konsumera bara helt vete, fullkorn, och brunt ris.
  • Ingen skräpmat. Det är enkelt, skräpmat är skräp. De flesta skräp livsmedel med fina etiketter har hög salt-och sockerhalt, som är gödning för kroppen.
  • Inga röka och dricka sprit. Cigaretter är ohälsosamma, det är redan ett faktum. Dricka sprit kan ha goda effekter men även enstaka dricka kan förstöra kropp och själ.
  • Inget koffein. Det betyder adjö till kaffe, läsk och te. De hävdar att dessa drycker kan lägga ton till din vikt.
  • Gå organisk, så mycket som möjligt. Författarna är förespråkare för ekologiska alternativ. Kemikalier som finns på de vanliga produkter på marknaden. Hitta ekologiska livsmedel kan vara svårt, men det är säkert ett sätt att hitta dessa hälsosammare alternativ i ditt område.
  • Drick mycket vatten. Åtminstone dricka två liter vatten varje dag. Vatten fyller på kroppens behov av vätska. Det tvättar också bort föroreningar från insidan. Dessutom är vatten ett naturligt fuktighetskräm.


Det ska vara enkelt för vegetarianer

Det ska vara enkelt för vegetarianer, veganer och andra människor på strikta dieter att följa den Skinny Bitch dieten. Om du är den vanliga eater, kanske det kommer att ta en hel del ansträngning och tålamod innan du kan anpassa kosten. Det är okej att inte vara vegan bara för att följa denna. Bara gör vad du kan för nu. Även om du följer den helhetssyn, inte förvänta sig att resultatet ska bli mycket uppenbart inom dagar eller veckor. Det kan ta månader innan din smalare kropp anländer. Åtminstone vet du att du är på din väg till smalare du.