E2h

Hur följer den alkaliska syra diet

Någonsin hört talas om alkalisk diet

Någonsin hört talas om alkalisk diet? Om du är överviktig,, saknar energi tröttnar lätt och irriterad, då denna diet är för dig. Alkaline syra kost är den typ av kost som inte fokuserar på att stapla upp proteiner och avskeda kolhydrater. Det är mer på att minska försurande mat samtidigt som den förbrukar alkaliska-rik mat för att upprätthålla god alkalisk nivå i kroppen. Alkaline, som förekommer naturligt i kroppen, avlägsnar fett, håller kroppens pH-nivå i balans och skyddar den från olika sjukdomar. Om alkaliska nivån är för låg, kommer detta att leda till utarmning av viktiga näringsämnen från de organ i kroppen bara för att neutralisera alltför syror. Sådan händelse kommer att leda till kroniska sjukdomar och störningar. De som har provat den alkalisk diet känna sig ung och frisk, samt ökad kraft, på bara några dagar.

Innan du börjar begå någon diet

Hur följer den alkaliska syra diet. Gör en lista över alkaliska livsmedel.
Hur följer den alkaliska syra diet. Gör en lista över alkaliska livsmedel.

Innan du börjar begå någon diet, glöm inte att be din läkare först för att undvika komplikationer. Läkaren kan köra flera hälsatest att garantera din säkerhet. Nedan listas åtgärder för att vägleda dig i att följa alkalisk syra diet.

 1. Gör en lista över alkaliska livsmedel. Alkalisk diet bör bestå av 75% alkaliska rika livsmedel och 25% försurande mat. Här är exempel på alkaliska livsmedel och drycker:
  • Grönsaker - Sparris, rödbetor, broccoli, kål, morötter, selleri, gurka, aubergine, sallad, svamp, lök, palsternacka, ärtor, paprika, squash, och vattenkrasse
  • Frukt - Apple, aprikos, banan, bär, cantaloupemelon, körsbär, vindruvor, persikor och päron
  • Fjäderfä - Ägg och kyckling
  • Te - Ginseng te och grönt te
 2. Gör en lista av försurande livsmedel och drycker. Dessa bör undvikas under din alkalisk diet, eller omfatta högst 25% av det. Mat och dryck som alkohol, nötkött, smör, koffein, ost, majs, tranbär, lamm, mjölk, fläsk, potatis, ris, skaldjur och Turkiet bör tas i ljusa partier.
 3. Inte svälta dig själv. Äta när du känner dig hungrig. Annars kommer du att hamna smaska ​​på något framför dig, obekymrad om maten försurande eller inte.
 4. Alltid dricka 8-10 glas vatten om dagen. Under varje diet är vatten närvarande eftersom det hjälper kroppen smälta maten lätt och spola gifter.

En alkalisk diet är en enkel viktminskning förfarande

En alkalisk diet är en enkel viktminskning förfarande. Allt du behöver göra är att följa stegen ovan. I varje diet, är självkontroll mycket viktigt om du vill uppnå ett friskare dig.

Någonsin hört talas om alkalisk diet. Gör en lista av försurande livsmedel och drycker.
Någonsin hört talas om alkalisk diet. Gör en lista av försurande livsmedel och drycker.

Även läkarna tror att alkalisk kost är bra för vår hälsa. Det finns dock inga bevis för att den alkaliska syra diet fungerar bättre än andra förfaranden viktminskning. Det beror på personens kropp och vardagliga sysslor, om han behöver en protein-packade kost, mindre kolhydrater diet eller alkalisk-rik kost.

I tillägg till detta

I tillägg till detta, måste dieter inte åberopa enbart diet för att uppnå fysisk välbefinnande och god hälsa. Motion är ett måste. Rask promenad, jogging och andra kardiovaskulära aktiviteter är nödvändiga för att bygga muskler och öka ämnesomsättningen. Det kommer att bli svårt för de fetter ansamlas eftersom de håller på att trimmas och vände sig till muskler istället.

Du kan söka på Internet för mer information om alkalisk diet. Men att vara specifik i att skriva nyckelord. Alkaline förknippas med "alkaliskt fosfatas," "alkaliskt vatten," "AAA-batteri," "alkaliskt batteri laddare" och ett band med sin hitlåt "Alkaline Trio-radio."