E2h

Hur följer en långsam Carb diet

European Journal of Clinical Nutrition publicerade en studie som visar att en "Slow Carb" diet fokus på lågt glykemiskt index livsmedel är mer effektivt än traditionella low-carb. Och vissa experter är överens också att människor har framgång på denna diet. Slow Carb diet är baserad på att konsumera livsmedel med låga kolhydrater glykemiskt index som nedbrytning glukos långsamt i kroppen, hålla dina socker i blodet konstant hela dagen. Genom att frigöra energi långsamt, förhindrar hunger som gör det enkelt för dig att gå ner i vikt. Glykemiskt index används för mätning av glukosnivån på grund kolhydrater intag. Eftersom du inte behöver räkna kalorier eller carb på denna diet, är det mycket lättare att följa reglerna.

Du kan äta generösa portioner av vissa livsmedel

Du kan äta generösa portioner av vissa livsmedel. Mat som är högre i proteiner som magert kött, ägg, fisk, kyckling och keso. Livsmedel också som är hög i fiber som grönsaker och frukter med undantag för potatis. Ersätt det istället för sötpotatis eller majs. Baljväxter som linser, ärtor, nötter och bönor är bra också. Ät 4-5 mindre måltider istället för tre stora.

Undvik mat som har vita kolhydrater som vitt ris

Undvik mat som har vita kolhydrater som vitt ris, vitt bröd och vitt spannmål. Brunfärgad kolhydrater är de bra som brunt ris och bröd vete. Begränsa din konsumtion på vissa spannmål med hela korn och bröd eftersom det innehåller höga fruktos.

Undvik att ta någon form av skräpmat och läsk

Hur följer en långsam carb diet. Du kan äta generösa portioner av vissa livsmedel.
Hur följer en långsam carb diet. Du kan äta generösa portioner av vissa livsmedel.

Undvik att ta någon form av skräpmat och läsk, från ordet skräp i sig kommer bara lägga upp avfall och gifter i kroppen. Konsumtionsmjölk också lätt få dig att gå upp i vikt även läsk. Drick vatten, te eller kaffe i stället.

Skapa en diet måltid

Skapa en diet måltid. Måltider som svarta bönor, kan blandade grönsaker med bönor, grönsaker sallader, tonfisk sallader i grillad kyckling, olivolja och nötter, och ångad fisk vara hälsosamma alternativ också. Fylla vissa frysta grönsaker eller burk bönor så dessa kommer att vara tillgängliga när du är hungrig.

Akta dig för fett och krämig såser när man äter ute

Akta dig för fett och krämig såser när man äter ute. Experter föreslår att äta i mexikansk restaurang är det bästa valet till hands. Beställ mat med kyckling. Du kan ersätta andra menyer med grönsaker.

Gör ett fusk dag

Undvik mat som har vita kolhydrater som vitt ris. Undvik att ta någon form av skräpmat och läsk.
Undvik mat som har vita kolhydrater som vitt ris. Undvik att ta någon form av skräpmat och läsk.

Gör ett fusk dag. Detta innebär att sätta en en dag i din vecka som du kan konsumera något som du saknar som vita kolhydrater, skräpmat, läsk, potatis och även söta öknar. Genom att göra detta kan du hålla en hög ämnesomsättning, och öka din fettförbränning.

Efter en diet är inte lätt därför det tar en hel del ansträngning

Efter en diet är inte lätt därför det tar en hel del ansträngning. Någon diet får dig att förlora snabbare om du följer den med motion. Vegetarianer som är under denna diet bör äta ägg och mejeriprodukter eftersom få en mängd protein är viktigt. Du bör inte också klippa mat på grund av högt glykemiskt index, gå för hälsosam lågt glykemiskt livsmedel index i stället. Således är lowcarb eller ingen carb diet skadliga och orsaka oss dåliga effekter på hälsan. Bara gå för långsamt carb diet för de mest effektiva resultaten.