E2h

Hur företaget upp dina bullar

Butt övningar är stora och effektiva för att tonen och dra åt dem bullar och bli av med extra fett och celluliter. Detta är dock ingen lätt uppgift. Det kan vara svårt och lite smärtsamt i början men så länge du vänjer sig, kommer saker och ting bli enklare och dina bottnar kommer att bli mer välväxt och vackrare. Genom åtstramande upp dina bullar, kan du uppnå total hotness i så många nivåer. Du behöver inte kirurgisk förstärkning eller kemiska behandlingar laser! Att göra det den naturliga vägen skulle helt tillräcklig. Läs vidare för att lära mer om hur att företaget dina Bottoms Up.

Utfall. Göra någon form av utfall motion kan skulptera och fast din rumpa i perfektion. Den bästa och vanligaste typen är de stationära utfall. Detta är perfekt för nybörjare också. Allt du behöver göra är att få två hantlar (en för varje hand). Om du inte har en hemma, kan du använda vatten på flaska (bara till att det är helt fylld med vatten och är tätt tak!). Stå upp rakt och hålla dina hantlar på båda händerna. Se till att dina axlar, armar och armbågar är raka liksom. Försiktigt sätta din ena benet framåt. Sakta böjer båda benen. Känn tyngden av hantlarna ta dig ner. När ryggen knä nästan vidrör marken, försiktigt komma tillbaka och göra samma sak på andra benet. Upprepa detta åtta gånger i två uppsättningar.

Knäböj är lika effektiva som utfall övningen

Knäböj är lika effektiva som utfall övningen. Du kan också göra detta med vikter eller med en bar placerad över dina axlar. Dock är ribban för avancerade metoder, så se till att du har en fitness instruktör med dig när du väljer att använda den. För att övningen till fullo fungera är det viktigt att dina fötter är nära varandra. Detta kommer att säkerställa en mer koncentration på din främre låret. När du börjar röra fötterna ifrån varandra, kommer du att känna då dina muskler drar på höften och rumpa område. Det är lämpligt att du gör detta framför spegeln för att se till att dina knäböj är korrekta.

Steg. Denna typ av övning är enkel och kan bekräfta dina bullar på nolltid! Allt du behöver göra är att klättra bara upp för trapporna och det kommer säkert att göra din rumpa och benmuskler bra. Du kan också använda Stairmaster på ditt lokala gym. När du gör denna övning, se till att du är på tå hela vägen. Tillbringa 30 minuter om dagen och du kommer se resultat i en vecka.

Bortsett från att titta underbara

Hur företaget upp dina bullar. Knäböj är lika effektiva som utfall övningen.
Hur företaget upp dina bullar. Knäböj är lika effektiva som utfall övningen.

Bortsett från att titta underbara, det finns andra fördelar som du kan uppnå när du följer dessa enkla och ändå mycket effektiva åtgärder. Det kan tonen och stärka dina muskler samt, med all svettning från detta förfarande, kan du släppa en hel del gifter gör friskare och lindra all din stress! Det bästa är att det finns inga biverkningar annat än muskelvärk i början. Men så länge du gör detta konsekvent kommer smärtan vara borta och det kommer att ersättas med förnyad kraft. Du behöver inte ens behöver spendera ett öre! Prova det och du kommer att se. Lycka till!