E2h

Hur förlora 2 pounds i 1 dag

Gå ner i vikt inom 24 timmar kan tyckas omöjligt

Gå ner i vikt inom 24 timmar kan tyckas omöjligt. Men att förlora vikt är faktiskt bara en fråga om att bestämma hur mycket kalorier går in i din kropp, och hur många kalorier bränns bort. Om du har möjlighet att kompensera kaloriintag, så kommer du att kunna gå ner i vikt, även i bara en dag. Detta innebär att om du bränner mer kalorier än du tar in, du faktiskt gå ner i vikt. Här är hur.

  • Kalorier. Först av allt bör du minska ditt kaloriintag för dagen. En person kommer vanligtvis äter runt 2000 kalorier värde av livsmedel i varje dag. Du kommer att behöva minska ditt kaloriintag för att förlora några pounds. Vissa människor kan fungera med bara tusen kalorier i maten varje dag. Om du har möjlighet att göra detta, gå vidare. Andra kommer att behöva runt 1.200 kalorier eller ens 1.500 kalorier. Det viktiga är att du inte äter mer än 2000 kalorier. Annars kommer du upp i vikt inom en dag, i stället för att förlora vikt. Se till att du kontrollerar de livsmedel som du äter, och att du beräknar hur många kalorier som går inuti kroppen. Inkludera drinkar och snacks, eftersom en chokladkaka eller en mugg kaffe latte kan faktiskt innehålla hundratals och ibland tusentals kalorier.
  • Cardio. Därefter arbetar på din hjärt övningar för minst en timme under dagen. Börja med tio minuter stretching och sedan göra en del löpning, jogging, hoppa domkrafter, och andra grundläggande övningar. Dessa övningar kan göras hemma, och inte kräver att du registrerar dig för en dyr medlemskap på det lokala gymmet. Var noga med att utöva endast enligt din kapacitet, dock. Om du inte är den typ av person som regelbundet utövar kan en timmes intensiv cardio pass bränner du äter och lämnar dig utmattad. Och eftersom du minimera ditt kaloriintag, bör du se till att du inte uttömmer dig själv för mycket eftersom det inte finns något bränsle i kroppen för att hålla dig för länge. En timme räcker. Var noga med att kyla ner med lite mer stretching övningar efter din konditionsträning.
  • Vatten. Vatten är en av de bästa sätten att bekämpa bort flab. Vatten kommer att hålla dig mättnadskänsla, inte innehåller kalorier, och är bra för din kropp. Se till att du dricker vanligt vatten istället för saft eller kaffe eller energidrycker. Även energidrycker innehåller massor av kalorier. I själva verket är en av anledningarna till att energidrycker kan hålla dig vaken hela natten eftersom dessa oftast har gott om kalorier som kommer att hålla dig igång med bränsle hela natten. Vatten, å andra sidan, kommer att hålla dig fräsch utan att lägga till kalorier som redan i kroppen.


Slutligen

Hur förlora 2 pounds i 1 dag. Gå ner i vikt inom 24 timmar kan tyckas omöjligt.
Hur förlora 2 pounds i 1 dag. Gå ner i vikt inom 24 timmar kan tyckas omöjligt.

Slutligen, försök att besöka en bastu och varva ner efter träningen i ångbastun. Kalorier "bränns" av kroppen, vilket innebär att det används av cellerna som bränsle för att hålla cellerna igång. I ett ångbad är förbrända kalorier på ett annat sätt. Kroppen tvingas att producera mer vatten och oljor på grund av värmen, vilket leder till kalori förlust och smalare och tunnare dig. Med dessa steg bör du kunna förlora upp till två pounds på bara en dag.