E2h

Hur förlora 5 pounds innan Thanksgiving

För personer med övervikt

För personer med övervikt, kan tacksägelse vara en av de mest plågsamma semester. Det finns gott om mat på bordet, men skuld kryper in varje gång du tar en tugga från de rätter som har tjänat. Om du vill kunna njuta tacksägelse och äta den mat som du vill, bör du överväga att förlora lite vikt före Thanksgiving. Inte bara kommer du att se bättre när festande med din familj och vänner, men också någon vikt att du får kommer att vara osynlig eftersom du redan har sprida lite vikt. Här är hur.

Hur förlora 5 pounds innan thanksgiving. Planera dina måltider.
Hur förlora 5 pounds innan thanksgiving. Planera dina måltider.
  • Planera dina måltider. Först av allt måste du planera måltider som du äter innan Thanksgiving själv. Så mycket som möjligt, bör du börja måltiden planera ungefär 2-3 veckor innan Thanksgiving. Två veckor är oftast tillräckligt för att förlorar fem pounds för de flesta människor, men om du har en mycket långsam ämnesomsättning eller om du är en av de människor som förlorar i vikt mycket långsamt, bör du försöka att starta tre veckor före Thanksgiving. Se till att du äter tre gånger om dagen. På så sätt kommer du inte känna utsvulten. Känsla svalt kommer bara att göra din diet mycket svårare, och kommer att tvinga kroppen att äta mer mat. Detta betyder dock inte att du ska äta nästan vad som helst. Ät kalorifattig mat som består huvudsakligen av frukt och grönsaker.
  • Dike mellanmål. När du äter tre måltider om dagen, bör du kunna dike mellanmål. De flesta människor idag inte kan gå igenom en dag utan att ha ett mellanmål eller två mellan måltiderna. Men i verkligheten, bör du kunna avsluta och hela dagen utan att äta en bit mellan måltiderna. Kom ihåg att de tre måltider om dagen för att vara tillräckligt för de flesta. Om du känner dig hungrig, påminn dig själv om att det bara är din hjärna som har vant sig vid mellanmål mellan måltiderna. Men i verkligheten kan du göra utan dessa snacks.
  • Vatten maten ner. Urvattna din mat betyder inte att du måste bokstavligen hälla vatten i din grytor och ta bort hela smaken från måltiderna. Detta betyder helt enkelt att du bör dricka ett fullt, stort glas vatten tio minuter innan du äter. På så sätt kommer din mage känns mycket bättre. Var noga med att komma ihåg tio minuters regeln. Om du dricker vatten precis innan du äter, kommer din kropp inte har tillräckligt med tid att reagera och registrera vattnet som du har tagit i.
  • Ät fiberrik mat. Slutligen, se till att du äter mat som innehåller mycket fibrer. Fiber kommer inte bara ta bort gifter i tarmarna, men kommer också att främja en sundare matsmältning och hjälper att reglera din avföring. Om du har möjlighet att flytta mage varje dag, då du kommer att gå ner i vikt snabbare eftersom kroppen har mindre tid att absorbera fett och kalorier i maten du äter.

När Thanksgiving kommer, vara beredd. Med dessa steg bör du kunna förlora upp till fem pounds innan Thanksgiving, vilket gör att du kan njuta av Thanksgiving måltid utan att behöva oroa sig för en buk växer i magen.