E2h

Hur förlorar 12 pounds i 12 veckor

Förlora ett halvt kilo per vecka är den mest rekommenderade viktminskning mål. Inte bara är det anses hälsosamt, men det är också mycket möjligt. Nyckeln till viktminskning (och viktökning) håller en stadig kaloriintag och kalorier bränner. Kom ihåg en mycket enkel formel: 3.500 kalorier = £ 1. För varje brända 3.500 kalorier kommer du att förlora ett halvt kilo, på samma sätt som för varje 3.500 kalorier du tar in, kommer du att få £ 1.

Det finns många webbplatser som erbjuder en gratis kaloriräknare

Hur förlorar 12 pounds i 12 veckor. Börja dagen med en hälsosam och balanserad frukost.
Hur förlorar 12 pounds i 12 veckor. Börja dagen med en hälsosam och balanserad frukost.

Det finns många webbplatser som erbjuder en gratis kaloriräknare. Kolla hur mycket din kropp behöver för att behålla din nuvarande vikt. Låt oss anta att din kropp behöver 1.800 kalorier för att behålla din vikt. För att förlora 1 pund per vecka utan att öka din fysiska aktiviteter, måste du skära ner minst 500 kalorier per dag för att samla de 3.500 kalorier.

Till att börja med 12-veckors diet plan, här är några tips för att hålla dig gå:

  • Dagbok. Väg dig första sak på morgonen och krafsa ner din nuvarande vikt. Tänk denna dag som detta bör vara sista gången du skulle väga så mycket så fort du startar en hälsosammare livsstil. Börja logga all din mat intag och aktiviteter i din journal. Detta kommer att hjälpa dig igenom den mat som du inte borde ha ätit.
  • Börja dagen med en hälsosam och balanserad frukost. Lika mycket som att skära ditt kaloriintag är avgörande för en möjlig viktminskning, hoppa över frukosten är absolut ett no-no. Kliniska studier visar att hoppa över frukosten bara gör att du känner hungrigare hela dagen. Ta en sund skål med frukt eller spannmål.
  • Ät oftare. Jo, du läste rätt. Äta oftare små måltider istället för att äta tre gånger om dagen hjälper dig att känna dig mer fyllda och mindre hungrig. Snack om hälsosamma livsmedel såsom nötter (stora antioxidanter) kommer frukter såsom äpplen, vindruvor och vattenmeloner hjälpa dig föll full.
  • Drick vatten, vatten och vatten. Säg adjö till läsk och juice, eftersom dessa endast kommer att ge dig onödiga socker och kalorier. Om du är en av dem som tycker om en burk läsk per måltid, då är man förmodligen slösa 150 kalorier för en burk av ohälsosamma dryck. Genom att ge upp din dagliga soda behandla, du skär också ner minst 1.050 kalorier per vecka.
  • Få en god sömn. Sova är bra för nerverna, för din hud, och även för din viktminskning mål. Sömnbrist kan göra som du vill fika mer under dagen för att hålla från att sova på skrivbordet.
  • Nedgradering. Byt allt som du tar till icke-fett eller låg fetthalt. Fortsätta att njuta av din morgon kaffe, men den här gången för att begära en fettfri mjölk blandas i din drink och hoppa över piskan grädde. Det finns en hel del låg kalori substitut som finns i din lokala livsmedelsbutik - från din favorit sprider sig till pasta. Kolla in dem i helgen.
  • Inte berövar dig själv. Beröva dig kommer bara att leda till binging. Efter en vecka av svårigheter och uppoffringar, unna dig en kopp fettfri glass för att tillfredsställa ditt sug efter sötsaker.


Kom ihåg att nyckeln till en lyckad viktminskning att ta allt med måtta. Förlorar det snabbt och du kommer sannolikt att få tillbaka snabbare. Efter en vecka av bantning, kolla våg och logga det i din journal. Ha en positiv attityd. De kommande 12 veckorna kommer att bli din väg till en hälsosammare livsstil och en tändare dig!