E2h

Hur gå ner i vikt genom att fasta

Fastan är ett ord som kommer att tänka när vi tänker på viktminskning

Fastan är ett ord som kommer att tänka när vi tänker på viktminskning. Detta kan vara det enklaste sättet för dig att gå ner i vikt, men det är inte den säkraste för alla. De flesta människor tror att genom att gå utan mat de drastiskt skulle minska sin vikt. Detta kan vara fallet för vissa människor. För andra skulle fasta bara göra dem sugen på mer mat och i slutändan få mer tyngd. Det finns olika skäl till varför en person skulle tillgripa fasta. Det vanligaste är för viktminskning. Ett annat skäl är att rena kroppen och bli av med gifter. Den tredje är av religiösa skäl. Det finns vissa saker som måste beaktas i fastan.

Här är några tips att tänka på när du funderar på fasta:

  1. Drick mycket vatten. Om du planerar att fasta, se till att hålla hydrerad genom att dricka minst tio 8 oz. glas vatten om dagen. Se till att det vatten du ska dricka renas. Detta säkerställer att inga andra toxiner eller skadliga ämnen kommer in i kroppen.
  2. Försök att fasta under en kort tid först. Om det är första gången som du ska snabbt, är det lämpligt att fasta för bara ett par dagar i taget. Det är så att du kan se om din kropp och ditt sinne kan fortfarande fungera även utan mat. Du kan öka antalet fasta dagar när din kropp har justerats.
  3. Försök att fasta varannan dag. Detta kan vara mer effektivt än fasta flera dagar i sträck. Gå ner i vikt kan vara snabbare om du växlar dina fasta dagar och ditt ätande dagar.
  4. Läs om de olika former av fasta. Innan du ens börjar fasta, är det bäst att veta de olika val du har. Det finns olika typer av fasta som eliminerar endast vissa livsmedelsgrupper. Detta är idealisk för människor som fastar för första gången, så att kroppen kommer sakta vänja sig vid minskade födointaget.
  5. Ät inte en fullständig måltid efter fastan. På dagen för din första måltid efter fastan, är det inte tillrådligt att äta en hel måltid. Du bör först äta små måltider och öka födointaget långsamt så att din kropp inte kommer att ha några negativa reaktioner.

Fastan är ett bra sätt för människor att gå ner i vikt snabbt

Hur gå ner i vikt genom att fasta. Försök att fasta under en kort tid först.
Hur gå ner i vikt genom att fasta. Försök att fasta under en kort tid först.

Fastan är ett bra sätt för människor att gå ner i vikt snabbt. Du måste komma ihåg att ta hand om din kropp under fastan. Om du börjar känna några biverkningar, såsom yrsel eller illamående, ska du sluta fasta och kontakta läkare. Detta kan vara ett tecken på att din kropp inte kan göra aktiviteter utan mat och näring. I detta fall är det bäst att bara minska ditt intag av mat för att du ska gå ner i vikt. Du kan också välja att göra andra alternativ som hjälper dig att gå ner i vikt, till exempel tränar eller hört en dietist om din dagliga intaget mat kalori.