E2h

Hur gå ner i vikt i ditt ansikte

När du går upp i vikt, kommer det att finnas fet bygga-ups i ansiktet som dubbla hakor och knubbiga kinder. Om du känner dig obekväm på grund av detta, sedan läsa nedan för att lära tips och guider om hur man gå ner i vikt i ditt ansikte.

Hur gå ner i vikt i ditt ansikte. Undvik over-the-counter läkemedel.
Hur gå ner i vikt i ditt ansikte. Undvik over-the-counter läkemedel.

 • Rätt kost. Minska din socker och kolhydrater. Dessa livsmedel kommer att orsaka inflammation och svullnad i blodkärl som leder till en puffier ansikte. Om du vill gå ner i vikt i ditt ansikte, sedan äta mer färsk frukt och fullkornsprodukter istället för godis och livsmedel som är baserade på berikat mjöl.
 • Lägre salthalt. Överskott salt konsumtion skapar vätskeansamling som kommer att göra ditt ansikte puffier. Begränsa dina intag av chips och konserverade soppor som innehåller mycket natrium.
 • Undvik over-the-counter läkemedel. Det finns vissa läkemedel som leder till vätskeansamling. Det är bättre att använda organiska eller naturliga behandlingar i vanliga sjukdomar och värk i kroppen som muskelbristning och halsont. Men använda dessa over-the-counter rättsmedel om din läkare har ordinerat dem.
 • Drick mycket vatten. Drick 8 glas eller mer vatten varje dag eftersom det kommer att eliminera vätskeansamling i kroppen. Dessutom kommer dricka mycket vatten också bli av med oönskade gifter i kroppen som gör dig friskare.
 • Facial övningar. Målet här är att fast och dra åt huden och inte att minska fett områdena i ansiktet. Det finns många ansikts övningar som du kan göra för att företaget huden, och här är några idéer som du kan göra för att företaget vissa delar av ansiktet.
  • För din dubbelhaka. Använd baksidan av handen för att knacka eller slå ned på hakan. Gör detta ordentligt, men snabb och gör det ofta när du känner det.
  • För dina kinder. Slappna av och le, och hålla dina läppar stängda. Sedan suga dina kinder i och hålla dem och räkna under 8 sekunder. Upprepa denna procedur minst 10 gånger. Du kan göra detta när du kör eller promenader. En annan effektiv övning för att företaget dina kinder ler brett som du kan. Tänk dig att du rör dina öron med kanten av munnen.
 • Ultraljud. Många människor använder det för kosmetiska skäl. En specialiserad ultraljud maskin skickar energi under huden, som kommer att smälta fettcellerna i kroppen utan att skada din nervceller och vävnader i kroppen. Den flytande kroppsfett kommer naturligt utvisas utanför kroppen. Glöm inte att konsultera en expert innan de inleder dig i ett ultraljud.
 • Fettsugning. Små snitt görs i huden genom fettsugning så små vakuumslangar kan infogas för fett sugning. Fettsugning fungerar bra på käkar och dubbla hakor. Det kan också användas för att tömma uppsvullna kinder. Du kan kombinera fettsugning med ultraljud.
 • Kosmetisk kirurgi. Kändisar gör det för att de har råd med det och resultatet är häpnadsväckande. Om du har pengar och du verkligen vill göra det, då har samråd eftersom operationen kan vara en katastrof om en icke-professionell gör det.

Kom ihåg att naturliga sätt att få friskare och montör är fortfarande föredras av många människor, och det är fortfarande det bästa sättet att göra dig mer vacker. Kombinera rätt kunskap med disciplin och du kommer att bli friskare och montör och du kommer att gå ner i vikt i ansiktet på nolltid.