E2h

Hur gå ner i vikt lätt

Med kost böcker läskigheter

Med kost böcker läskigheter, gym växer upp i överflöd, vikt kompletterar förlust överflöd, och mer vikt resurser förlust än någonsin, skulle du tror att vi skulle ha fetma åtgärdas nu. Tvärtom, under de senaste två decennierna fetma har ökat nästan tre gånger i många delar av Europa, Storbritannien, Europa, Mellanöstern och Australien. Uppenbarligen har vi ännu inte hittat ett universalmedel viktminskning att föra oss ner till friska vikter igen. Fungerar dock forskning och information inom området viktminskning, och vad och vad som inte är riklig.

Hur gå ner i vikt lätt. Ge upp snabba lösningar!
Hur gå ner i vikt lätt. Ge upp snabba lösningar!

Den olyckliga sidan av trender viktminskning är att de flesta människor är fortfarande på jakt efter den "quick fix" hela tiden ignorera den tidlösa råd viktminskning som inte är en mirakelmedicin, men i slutändan, fungerar. För att få friska och mindre igen måste vi arbeta hårt, ge upp idén om snabb lösning eller nästa kost och lära känna våra sinnen och kroppar igen. Tidskrävande? Ja. Svårt att ta itu med i vår snabbt tempo samhälle? Ja. Lätt? Nej Fungerar det? Ja. Och fördelarna med att följa tidlösa talesätt av viktminskning kommer att sprida sig till ditt psyke också, vilket gör att du känner strömförande, kompetent och kapabel. Börja följa dessa steg och du kommer att vara på god väg till insikten att ditt hårda arbete och engagemang kan förändra inte bara din form, men också ditt liv.

  1. Ge upp snabba lösningar! Detta gäller piller, kosttillskott och dieter modefluga (om inte, naturligtvis, du är på en medicin eller gottgörelse enligt en läkare tillsyn). Jag kröp ihop häromdagen när jag hörde en kvinna talar om hur hon måste gå tillbaka på en låg Carb diet, eftersom hon fick all vikt tillbaka att hon förlorade genom att följa en. "De verkligen fungerar", sade hon till sin vän. Jag kan inte räkna hur många gånger jag har hört det från kunder och vänner som har sedan återvänt till sina tidigare vikter. Om de verkligen fungerade, varför har du att få din vikt tillbaka?

    Den överväldigande bevis med snabba lösningar och dieter modefluga är att de kan fungera på kort sikt för viktminskning, men i slutändan människor tröttna på dem, gå ut och få allting tillbaka. Bara en notering - om du försökte något och sedan fick din vikt tillbaka - detta är inte en plan att "verk"!

  2. Konsumera mindre kalorier än din kropp förbränner varje dag. OK, nu på den springande punkten i det. Det finns inget magiskt med viktminskning. För att gå ner i vikt, måste du ta in färre kalorier än din kropp förbränner varje dag. Först måste du få en bra uppfattning om hur många kalorier din kropp brinner dagligen. Reda på detta genom att markera här . För att förlora ett halvt kilo per vecka, subtrahera 500 kalorier per dag från detta nummer. För att förlora två pounds per vecka, subtrahera 1000 kalorier per dag från detta nummer. Se till vad "diet" du väljer att du äter en varierad kost från alla livsmedelsgrupper, i synnerhet, frukt, grönsaker och fullkornsprodukter. Gör ditt bästa för att eliminera bearbetade livsmedel och söta och feta snacks.
  3. Tappa inte mer än två pounds per vecka. Din kropp kan sparka in "svält-läge" när du matar den för få kalorier och det kommer att minska din ämnesomsättning. När du förlorar mer än två pounds per vecka din kropp bränna muskler för energi, inte fett!

  4. Motion är inte valfritt. Bantning ensam gå ner i vikt kommer att sänka din ämnesomsättning, oavsett hur långsamt du gå ner i vikt. Lägga motion till mixen kommer att se till att kroppens ämnesomsättning förblir laddad och bli kalorier bränner maskin. Om du är ny utöva, börja i liten skala och få din läkares godkännande. Walking är en bra övning. Ditt mål är att öka din tid och dina dagar. Din slutliga målet är 5 dagar av träning varje vecka under en timme. När du känner dig mer kompetent om motion, tillsätt lite styrketräning för att din rutin - din kropp kommer att bränna 50 fler kalorier per dag för varje kilo muskler du lägger till. Om du behöver hjälp, spara upp för ett par sessioner med en personlig tränare som kan visa dig hur man tränar varje större muskelgrupp i kroppen. Med tiden måste du variera din rutin och öka din intensitet för att hålla din ämnesomsättning debiteras. Regelbunden motion är den enskilt största prediktorn för om gått ner i vikt förblir avstängd.
  5. Du måste bli en expert på att analysera ditt ätande, aktivitet och beteenden. Annan stor prediktor framgångsrik viktminskning är att hålla mat och register aktivitet. Börja skriva ner vad du äter varje dag. Det är viktigt att notera din hunger nivå och om du äter av känslor, stress eller tristess istället. Spela in din träning och aktiviteter också. Ta din mat rekord allvar. Använd den för att analysera var dina problemområden är och att skapa nya lösningar och mål för att ta itu med dessa specifika frågor. Du är din bästa rådgivare eftersom du vet att du bäst! Börja hålla ett livsmedel rekord idag med en gratis utskrift från Kosten kanalen .
  6. Motion partners underverk. Group viktminskning program som Viktväktarna eller din lokala sjukhusets program gör det också. Detta beror hålls ansvarig inför någon är en stor motivationsfaktor för att hålla dig fokuserad på dina mål. Titta in skapa så många kost och motion supportresurser som du kan.
  7. Gå lätt på dig själv. Räkna ofullkomlighet och slip-ups. Perfektion är inte framgång. Att lära av misstag och gräva rätt i igen är. Lycka till!