E2h

Hur gå ner i vikt med din pojkvän

Gå ner i vikt för att bli en i form version av er behöver inte vara en ensam resa, eftersom det är ganska lång. Det tar en livstid att träna en hälsosam livsstil. Om du funderar en viktminskning plan, varför inte be din partner att gå med dig? Utsikterna är mer roligt och meningsfullt. Du får dela denna tid med din pojkvän, för att inte tala om du får utforska ett liknande intresse med honom. Att veta att du är både hälso buffs göra plats för ansvarsskyldighet i detta område. Nedan finns steg som hjälper dig utforma ett program för viktminskning med din kära någon.

  • S et mål. In separat ditt arbete ut mål och hitta en konvergens punkt för er båda. Du kan också jämföra anteckningar och justera till varandras lista. Poängen är att komma upp med en plan som du och han båda överens om. Engagera dig i denna plan. Håll dig ansvarig för sin prestation. Du bör också be honom att hålla reda på din.
  • Sätt skräp där de borde vara. Om du är certifierade junkies, så ska du slänga den här typen av livsmedel till facket. Inte för att du inte kommer att äta något av det längre, men inte lagra dem i ditt kök. Om du vill ha glass till efterrätt, köpa en skopa i närbutiken. Det är också motion.
  • Motion tillsammans. Leta efter program som inte äventyrar dina olika fitness nivåer. Välj rutiner som du kan göra tillsammans i gymmet, t.ex. hjärt sessioner, eller utomhus, som jogging eller cykling. Du är mer benägna att slutföra en schemalagd motion om du tittar ut för varandra.
  • Vara varandras stödsystem. Under stunder när din kille aktiva svar är nere, uppmuntra honom att fortsätta. Han kanske känner missmod eller ovilja att gå på någon gång, så det är viktigt att du låter honom känna du tittar ryggen. Han är mest sannolikt att göra detsamma för dig. Du kan också be honom att göra det i början av din viktminskning strategi. Saken är kommer det att finnas utmaningar för era sinnen och känslor.
  • När du går igenom en svår situation, kan du stanna upp en stund för att identifiera bakomliggande problem. Tillsammans kan ni hitta sätt att övervinna dem.
  • Logga dina framsteg. Kvantifiera dina ansträngningar att övervaka hur långt du gör. Du kan göra detta på veckobasis. Göra en individuell rapport diagram där var och en av er kan logga timmars träningspass du gjorde för veckan. Genomföra en vecka invägningen också.
  • Krydda upp det med vänlig konkurrens. Utmana varandra för att nå eller överträffa målet. Låt en utelämnats göra något för vinnaren. En belöning kan köpa helg middag ut för den andra. Du kan också ställa in ett belöningssystem med specifika villkor i början av arbetet ut.


Hur gå ner i vikt med din pojkvän. Sätt skräp där de borde vara.
Hur gå ner i vikt med din pojkvän. Sätt skräp där de borde vara.

Här är några tips som hjälper dig vidare njuta viktminskning plan: inte bråttom din viktminskning. Du ska njuta av detta med din kille. Ett halvt kilo är en idealisk mängd efter en veckas träningspass. Håll patienten, hålla sig i form är inte en övernattning händelse. Och ett måste-inte för dig och honom svälter er själva. Ät balanserade och näringsrika kost alla i hela och njuta av denna hälsosamma kaféet.