E2h

Hur gå ner i vikt med en hög kalcium diet

Gå ner i vikt är aldrig lätt

Gå ner i vikt är aldrig lätt. Det tar disciplin och ofta livsstilsförändringar att vara framgångsrik. Det kräver oftast ge upp favoriträtter. Vanligtvis mejeriprodukter är en av de första att gå. Nya studier har visat att eliminera mejeriprodukter från en hälsosam viktminskning diet kanske vara en bra idé. I själva verket har en hög kalciumkost visats öka fettmetabolismen och öka viktminskning. En hög kalcium diet kommer inte bara bränna fett, kommer det att försäkra dig att få de näringsämnen som behövs för starka ben och ett friskt immunsystem.

Kalcium-rika livsmedel innehålla grönsaker

Kalcium-rika livsmedel innehålla grönsaker. Broccoli, spenat, grönkål eller vitkål äts råa eller kokta kan ge en kalcium öka till din kropp. En hög kalcium diet plan bör möjliggöra en eller två koppar grönsaker per dag. En blandad grönsallad inte bara smakar bra, men lägger till den allmänna hälsan. De flesta viktminskning diet tyder på en generös mängd färska grönsaker varje dag, och den höga kalcium kost är inget undantag.

Mejeriprodukter och mjölkprodukter rekommenderas också

Hur gå ner i vikt med en hög kalcium diet. Gå ner i vikt är aldrig lätt.
Hur gå ner i vikt med en hög kalcium diet. Gå ner i vikt är aldrig lätt.

Mejeriprodukter och mjölkprodukter rekommenderas också. Dricka minst en kopp låg fetthalt eller skumma mjölk dagligen kan fungera som en viktig källa till kalcium. Andra mejeriprodukter som låg fetthalt glass, yoghurt och ost kan ge dig kalcium din kropp längtar. Att ge upp mjölkprodukter är ofta en av de svåraste delarna av en framgångsrik diet plan. Du behöver inte en hög kalcium diet.

Fler källor för kalcium är: bönor av alla slag

Fler källor för kalcium är: bönor av alla slag, nötter, havregryn, sojaprodukter, fisk och skaldjur. Som ni kan se, har denna diet några läckra val. Fiber är viktigt i någon diet och dessa livsmedel innehåller mycket. Fiber hjälper undertrycka hunger och kan minska fettupptag, som främjar viktminskning.

Läkare har känt i flera år att ta dagliga kalciumtillskott kan övervinna en kalciumbrist. Det har också visats att ta 1000 till 1200 mg kalcium per dag kan minska magsyran och bidra till en korrekt matsmältningen, vilket underlättar viktminskning. Inklusive kalcium piller i din höga kalcium kost är klokt eftersom man ofta den mat vi äter, även om det innehåller kalcium, är inte tillräckligt för att ge oss allt vi behöver.

Kostvanor fungerar bäst när du kan äta vad du vill äta

Kalcium-rika livsmedel innehålla grönsaker. Mejeriprodukter och mjölkprodukter rekommenderas också.
Kalcium-rika livsmedel innehålla grönsaker. Mejeriprodukter och mjölkprodukter rekommenderas också.

Kostvanor fungerar bäst när du kan äta vad du vill äta. Om du inte gillar mjölk eller är allergisk mot det, prova sojamjölk istället för komjölk. Om du är missnöjd med broccoli, prova att experimentera med olika typer av sallad recept. Yoghurt är särskilt fördelaktigt både som en hög fiber och en kalciumkälla, och det finns en mängd olika smaker tillgängliga. En hög kalcium diet är inte utformad för att vara smärtsamt. Liksom alla dieter, minska kaloriintaget är nödvändig. Med en hög kalcium diet, har gjort detta aldrig varit så läcker.