E2h

Hur gå ner i vikt med en hälsosam viktminskning plan

Gå ner i vikt och behålla den för alltid, måste du hålla sig till en hälsosam viktminskning plan

De flesta människor misslyckas i att förlora vikt eftersom de inte har en hälsosam viktminskning plan. De hoppar bara in i "quick fix" tänkande men bara i slutändan får lurad av falska bantningspiller, bromsa deras ämnesomsättning (vilket gör det ännu svårare att gå ner i vikt) och förstöra deras hopp och självförtroende. Låt inte detta hända dig. Det enda sättet att gå ner i vikt permanent och för evigt är att följa en hälsosam viktminskning plan steg för steg. När du har en hälsosam viktminskning plan, vet du exakt var du ska och exakt vad du kan förvänta dig i varje steg. Det är precis som att gå på ett äventyr och efter en karta för att guida dig.

Här är de steg du bör vidta för att följa din hälsosam viktminskning plan och få dig dit du vill åka - en livstid av hälsa i ett anfall, mager kropp.

 1. Ät hälsosam mat under hela dagen. Det finns massor av dieter där ute som kommer att berätta att klippa ut alla de livsmedel du just älskar, men det kommer bara lämna dig känna sig missgynnade och gillar du "miste." Men om du följer en hälsosam viktminskning plan, det är inte om att ta bort ... det är om att lägga hälsa i ditt liv. Så börja äta hälsosamt, naturliga livsmedel i 6 små måltider per dag. Du kommer att äta så många grönsaker, och magert proteinkällor och långsamt brinnande kolhydrater under hela dagen som du aldrig kommer att bli hungrig. Detta kommer också att skjuta i höjden din energi och nivåer serotonin (de må-bra hormoner som kroppen producerar naturligt med rätt näring).

  Du kommer att märka att du enkelt ska skära ner på allt skräp mat du äter, eftersom din energi nivåer kommer att vara upp (så att du inte behöver en socker "rush" för att komma igång) och du kommer att må bra från alla de vitaminer och näringsämnen pulserande genom kroppen (så att du inte kommer att använda mat för att lyfta ditt humör). Detta första steg i din hälsosam viktminskning plan är viktigt och kommer att ställa dig upp för alla andra åtgärder som följer.

 2. Experimentera och räkna ut vilken verksamhet som är roligt för din kropp. Om du någonsin försökt att hålla sig till en träningsplan, men gav upp eftersom det var för svårt och smärtsamt, och sedan skyllde själv för att ha någon "viljestyrka" så bör ni veta detta: Det var inte du, det var övningarna du försökte tvinga dig själv att göra. Se, i en hälsosam viktminskning plan det finns ingen tvingar. När du upptäcker aktivitet som är en glädje för din kropp, kommer du inte känna att du är "tränar". Det kommer att kännas som "Funning ut" eftersom kroppen älskar det så mycket.

  Hur gå ner i vikt med en hälsosam viktminskning plan. Ät hälsosam mat under hela dagen.
  Hur gå ner i vikt med en hälsosam viktminskning plan. Ät hälsosam mat under hela dagen.

  Om du inte gillar att gå till gymmet och köra på dessa maskiner - gör det inte! Var kreativ. Vara äventyrlig. Detta steg i din hälsosam viktminskning plan handlar om att experimentera och upptäckter. Vad känns bra att din kropp? Ta några danslektioner, prova en yoga eller pilates klass, gå med i en lagsport ... det finns så många olika sätt för kroppen att få flytta. Och din kropp vill flytta. När du upptäcker att aktivitet som du älskar, då du kommer att se fram emot nästa gång du kommer att göra det eftersom det kommer att bli så kul.

 3. Lär dig att slappna av och de-stress. Detta är en så viktig steg i en hälsosam viktminskning plan, men de flesta människor som vill gå ner i vikt aldrig göra det. De känner sig som avkopplande tid "slösa tid" eftersom förlora vikt handlar om att arbeta hårt, eller hur? Fel. Om du är kropp och själ är stressad hela tiden, då du släpper alla dessa stressfaktorer kemikalier som gör din fett kroppen butik. För att gå ner i vikt, är det absolut nödvändigt att du lär dig att släppa och återställa inre stressen mekanism dig. Och medveten avslappning är det bästa sättet att göra det. Lär meditation och andningsteknik, och utövar yoga. Detta kommer att lugna din kropp och ditt sinne. Och när din kropp och själ är lugn, får du i kontakt med den "djupare" del av dig själv. Och ju mer tid du spenderar ansluter till denna lugna, kärleksfull och fredlig plats inom dig, desto mer kommer du att älska och uppskatta sig själv precis som du är. Och ser ni hur mer du älskar dig själv, desto lättare blir det att hålla fast vid din hälsosam viktminskning plan?

 4. Gör detta sund viktminskning plan en del av ditt liv. Efter en hälsosam viktminskning plan är inte bara om att följa en 30-dagars program och sedan sluta. En hälsosam viktminskning plan är något du vill göra för resten av ditt liv. När du är
  äta all denna hälsosam mat, vara aktiv, och släppa din stress, du kommer att känna AMAZING. Så du kommer att vilja göra det ofta och det kommer att bli en kär del av ditt liv.

  Nyckeln till att få till det här steget i en sund viktminskning plan är att vara konsekvent. Eftersom du äter hälsosam mat under hela dagen, du kommer att ha så mycket energi, så använd den! Få lite aktivitet varje dag. Även om det bara är att klättra upp och ner för trapporna i din kontorsbyggnad på din lunchrast ... försöka få din puls upp en gång om dagen, även om det bara är i 5 minuter. Och sedan också ta tid att koppla av och varva varje dag, även om det bara är i 5 minuter. Vad du gör är att bygga för vana att dagligen egenvård. Det kommer att finnas dagar när du har mer tid att ägna åt din egenvård, så du kommer att gå längre på dessa dagar ... men det handlar om att få en vana att ta hand om dig själv. På detta sätt din hälsosam viktminskning plan kommer att bli mer än bara om att förlora vikt ... det kommer att bli ditt nya sätt att leva som du älskar. Och du kommer aldrig att behöva oroa sig för bantning eller bli fet igen.

Gå ner i vikt och behålla den för alltid, måste du hålla sig till en hälsosam viktminskning plan. Experimentera och räkna ut vilken verksamhet som är roligt för din kropp.
Gå ner i vikt och behålla den för alltid, måste du hålla sig till en hälsosam viktminskning plan. Experimentera och räkna ut vilken verksamhet som är roligt för din kropp.

Följ dessa steg till en hälsosam viktminskning plan och du kommer att börja känna förändringar som sker inom dig först - alla super-charged energi, sällhet ett fridfullt sinne och din fantastiska självförtroende. Då mycket snart din utsida kommer att bli en återspegling av alla de underbara saker som har hänt inom dig. Du kommer att gå ner i vikt, och må bra medan du gör det. Och du kommer att "hooked" på hälsa för livet.

Andrea Albright är författare, en yoga instruktör, ett radioprogram värd och en före detta överviktig person. För mer information om efter en hälsosam viktminskning plan besöka hennes hemsida och registrera dig för henne fri nyhetsbrev på www.amazingbodynow.com