E2h

Hur gå ner i vikt med Power Yoga

Övervikt skapar mentala och fysiska obehag som kan påverka din självkänsla. Yoga är en effektiv metod för att effektivt gå ner i vikt. Power Yoga är en av de mest eftertraktade process viktminskning. Du kan bränna 360 kalorier i varje timmes motion. Nedan finns information och guider om hur man gå ner i vikt med Power Yoga.

  • Hitta en expert yogainstruktör. Gå runt ditt område eller konsultera för att hitta och kontakta yoga institutioner eller centra runt ditt område. Fråga om sessioner, scheman och betalningar. Prova att hitta yoga center som erbjuder yogaklasser gratis innan du hittar institutioner med avgifter.
  • Schemalägg din yoga session. Flesta experter yoga instruktörer säger att varje yogapass måste vara minst 90 minuter eller mer. Det finns dock makt yogaställningar som du kan utföra mellan skolgång eller kontorstid, och du behöver bara några minuter att utföra det. Om du är en upptagen person, ber du föredrar yogalärare om hon kan lära dig hemma och fråga om det finns extra avgifter.
  • O bserve kroppen noggrant medan du gör Power Yoga. Kontrollera att du inte trycka dina gränser för hårt så att du undviker skador och mental trötthet. Be din instruktör för att hjälpa dig att skapa en effektiv övning system och schema.
  • Börja med grundläggande ställningar. Överviktiga människor kommer att ha en hård tid i att utföra olika ställningar. Du måste bli patienten om du just har börjat. Börja med flera grundläggande asanas så att du kan uppnå en effektiv viktminskning. Rådgör med din läkare innan du engagera dig i Power Yoga eller be en expert eller en utövare att guida dig till att du gör asanas korrekt.
  • Fokus på särskilda ställningar eller asanas. Det finns vissa asanas som kan bota vissa hälsoproblem och skadade kroppsdelar. Det finns också asanas som kan hjälpa dig att bygga muskeltonus och trim vikt i synnerhet kroppsdelar. Exempel på ställningar för att hjälpa dig gå ner i vikt är Ardha Sarvangasana, uttanasana, Ardha kapotasana, trikonasana, vajra asana, markatasana, shalabh asana, bhujan asana och uttanpadasana bland andra.
  • Byt motion rutiner. Utföra rutinmässigt eller alternativa yogaställningar kommer att uppdatera din kropp och själ från motion svacka. Läs mer ställningar som möjligt för att göra dina träningspass livlig. Du kan också delta i olika yoga klasser och studera olika Power Yoga DVD lektioner.
  • Ät hälsosamt mellan sessioner Power Yoga. Yoga är bara en del av en grundläggande hälso-och fitness program. Du måste äta ordentligt och leva ett sundare livsstil om du vill ha en väl avrundad hälsosam livsstil.
  • Försiktighetsåtgärder i att göra Power Yoga. Rådgör med din läkare innan du utför Power Yoga om du är gravid eller har en sjukdom som stela knäleder, hjärtproblem, diskbråck eller andra allvarliga hälsoproblem.
  • Lär Ashtanga Yoga. Det är en styv övning som hjälper människor som vill gå ner i vikt. Ashtanga utövare är de mest hängivna yogis så du måste ägna tid och ansträngning för att gå ner i vikt effektivt. Ashtanga yoga består av länkade ställningar och du behöver för att börja från början innan hopp till den efterföljande och mycket svårare asanas. Denna typ av yoga måste utföras med ledning av en professionell.


Hur gå ner i vikt med power yoga. Hitta en expert yogainstruktör.
Hur gå ner i vikt med power yoga. Hitta en expert yogainstruktör.

Försök att lära sig och öva yoga meditationer förutom att lära ashtanga och Power Yoga. Dessa meditationer kan lugna din kropp och själ, kom ihåg att stress är en viktig anledning till varför människor blir feta. Du kommer att gå ner i vikt effektivt om du är fast beslutna och utrustade med rätt kunskap.