E2h

Hur gå ner i vikt och amma

Om du är en av de många kvinnor som inte är nöjda med sin vikt efter graviditeten är det dags att göra ett drag och komma tillbaka i form. Även om du ammar ditt barn, är det möjligt för dig att ta bort lite vikt. Även om du måste undvika bantning att producera friska bröstmjölk för ditt barn, det finns många sätt att hjälpa dig att nå dina viktmål. Här, kolla in dessa tips för dig att lyckas gå ner i vikt och ändå sunt amma:

  • Ha tålamod med din viktminskning mål. Inte alls bråttom att gå ner i vikt. Notera att eftersom det är nio månader som du har lagt på denna vikt, det hälsosammaste tidsram att förlora denna vikt är minst ett år. Det är ingen idé att rusa någonting eftersom det är bröstmjölken och barnet som kan påverkas när du vill gå ner i vikt snabbast möjliga sätt.
  • Amma för det mesta. När du ammar, är du rekommenderas att ta runt 2.500 kalorier per dag för friska mjölk. Den bästa metoden för att få bort dessa kalorier i kroppen är genom amning så mycket som möjligt. I själva verket, kan 600 kalorier kan brännas dagligen genom amning ensam. Därför stöder inte formel utfodring alla hela. Amning ensam är en av de snabbaste sätten att förlora det mesta av din graviditet vikt.
  • Äta hälsosam mat. Titta alltid vad du äter. Men inte nödvändigtvis betyda att du måste tvinga dig själv i en diet. Helt enkelt äta hälsosam mat såsom magert protein, grönsaker, frukt och fullkornsprodukter.
  • Motionera vid rätt tidpunkt. Det är bäst att lämna dig i övningsverksamhet fyra eller sex veckor efter förlossningen. Men använd en perfekt monterad övning behå när man gör någon aktivitet. Dessutom kommer ditt barn älskar inte den salta smaken av din hud efter träningen. Därför ta en snabb dusch innan du amma ditt nyfödda. Notera att du måste börja träna lätt.
  • Gör lätta övningar med ditt barn. Ett av de bästa sätten att utöva gå ner i vikt är att göra några rask promenad. Du kan sätta ditt barn i sin karriär eller barnvagn och gå ner på gården eller i grannskapet. Du kan också anlita dig i gym som har barnomsorg. Med detta kan du ta ditt barn med dig och har en timme på träningstid. Ett annat bra sätt att utöva simmar med ditt barn.
  • Drick tillräckligt med vatten varje dag. Tillräckligt med vatten i kroppen kan mycket väl bidra till smälta fettet i kroppen och även reglera bra flöde av mjölk. Därför gör det till en vana att dricka mycket vatten varje dag.
  • Värva till yoga eller pilates övningar. Dessa övningar kan hjälpa dig att lyckas gå ner i vikt för att inte tala om hur det kan hjälpa dig att bekämpa stress och ångest. Men gör det en punkt som du utför dessa övningar på en daglig sätt.


Hur gå ner i vikt och amma. Ha tålamod med din viktminskning mål.
Hur gå ner i vikt och amma. Ha tålamod med din viktminskning mål.

Var medveten om att vara i en strikt diet och ta kosttillskott viktminskning är inte alls säkert för dig att göra. Med de ovan nämnda tips kan du uppnå dina mål viktminskning på rätt och hälsosamt sätt och fortsätta med ansvariga amning sessioner med din nyfödda.