E2h

Hur gå ner i vikt på äppelcidervinäger diet

Den äppelcidervinäger diet har varit populärt sedan starten år 1950 av en läkare vid namn Dr DC Jarvis. Han antog att de kemiska egenskaperna hos äppelcider, främst peptin som är en kemikalie som sägs hämma lagring av fett, kan bidra till viktminskning. Användningen av vinäger däremot har konceptualiserats redan 1820, enligt uppgift som en viktminskning "mirakel juice." Denna tonic har ännu inte uppnått godkännande av kosten experter, men du kan fortfarande försöka och se själv.

Hur gå ner i vikt på äppelcidervinäger diet. Förbered vinäger saft.
Hur gå ner i vikt på äppelcidervinäger diet. Förbered vinäger saft.

För att starta din kost med äpple kost äppelcidervinäger, kan du använda den här guiden och använda denna formel för din viktminskning plan.

  1. Förbered vinäger saft. Först förbereda dina äpplen. Krossa dem och extrahera juice. Tillsätt socker och jäst för att starta jäsningsprocessen. Det andra måste du skaffa speciella bakterier (kontrollera Internet för mer information) som skulle jäsa tonic vidare att uppnå vinäger smak. Du kan köpa en färdig äpple tonic äppelcidervinäger från entusiaster av denna diet.
  2. Ta 2 till 3 tsk före varje måltid. Effekten av denna tonic är att förneka fett producerar enzymer som skulle agera efter att ha tagit din måltid. Smutta 2 till 3 tsk din äppelvinäger cider tonic. Du behöver inte ta det i en enda klunk. Eftersom smaken är något som är något önskvärt i första smak, kan du ta en tesked i taget. Inte få mer än tre-det skulle ha negativa effekter på din magslemhinnan på grund av den starka sura natur vinäger. Om du inte vill att dessa problem kan du välja Apple piller äppelcidervinäger som nu finns på marknaden.
  3. Ät inte för mycket. Effekten av äppelcidervinäger tonic är aldrig magisk. Du måste alltid begränsa ditt intag av mat i processen så att komplettera din viktminskning programmet. Dessutom, om du håller på att ta onödigt mycket mat, skulle ditt intag av äppelcidervinäger vara förgäves.
  4. Motion dagligen. Återigen, för att göra tonic effekter tydligare, måste du ge arbete genom att utöva dagligen. Du måste skapa en övergripande fitness plan att bränna fetare och därmed gå ner mer i vikt.
  5. Ta inte denna diet om du har magen sjukdomar. Som tidigare nämnts, på grund av den mycket sura innehållet i äppelcidervinäger skulle denna diet vara helt olämpligt för personer som lider av magsår, kronisk och akut gastrit och andra sjukdomar mage. Med detta tonic skulle förvärra ditt tillstånd. Om du inte är säker på surhetsgrad i magen, skulle det vara lämpligt för dig att rådfråga din läkare.

Om du verkligen planerar att gå för en äppelcidervinäger diet

Om du verkligen planerar att gå för en äppelcidervinäger diet, alltid komma ihåg att tonic är aldrig den viktigaste faktorn i viktminskning, det är bara ett komplement och katalysator till din viktminskning företag. Inte helt beroende av det och inte ta det i en dos mer än den rekommenderade. Med dessa riktlinjer beaktas, kan du inleda framgångsrikt på en viktminskning plan.