E2h

Hur gå ner i vikt på fettet smash diet

Fat Smash Diet är en populär diet program

Fat Smash Diet är en populär diet program, främst tas i huvudfåran av Ian K. Smith. Många är engagerade i det på grund av dess effektivitet och långsiktig kost vända. Men om du planerar att åka på en hastig viktminskning plan, kan du inte använda fett Smash Diet. Å andra sidan, om du planerar att göra en komplett kost gör över med sunt sätt, här är de grundläggande riktlinjerna i att förlora din vikt med denna en av ett slag kost schema.

Hur gå ner i vikt på fettet smash diet. Fat smash diet är en populär diet program.
Hur gå ner i vikt på fettet smash diet. Fat smash diet är en populär diet program.

  1. Den Detox fas. I denna fas kommer du att börja avgifta kroppen från skadliga ämnen, dåliga matvanor och dålig mat val. Denna fas fokuserar på att minska kaloriintaget och radikalt förändra din kost från fet till fiberrik kost. För kött, kan du äta bara de som är antingen grillad, kokt och om möjligt, rå (Försiktighet: äter inte rått kött som du misstänker att bära maskar eller någon typ av infektion). Det ger vika för en vatten-tung diet. Äggula måste undvikas, och så är hög kalori frukter och grönsaker. Du kan tillfredsställa dig själv med frukt, men det finns bara vissa frukter som kan ätas. Detta skulle pågå i nio dagar, tillsammans med enstaka övningen.
  2. Stiftelsen fas. Denna tre-veckors fas skulle främst inriktas på att tillföra mat i ditt ätande repertoar. Du måste äta 4-5 måltider per dag, oavsett om du är hungrig eller inte. Detta för att villkor du magen för mindre födointag. Mat som fisk och skaldjur, avokado, hela ägg, juice och andra kan konsumeras i en begränsad mängd. Tillfällig övningen måste nu omvandlas till ett fullskaligt träningsprogram, en omfattande uppsättning övningar och träning. Stiftelsen fasen förutspår om du kan gå på ett helt varv runt i dina matvanor.
  3. Byggskedet. Denna fas är i grunden samma som de två första faserna, bara skiljer sig åt med mer mat till din meny. Du kan äta bröd och pasta, med den ursprungliga mat nu större i proportion. Du kan äta utvalda godis och en tillfällig öknen som kommer att sätta viss känsla av variation i din mat plan. Du har fortfarande att göra ditt träningsprogram, men försök att vidmakthålla det så för att hålla kroppen i en viss stat. Gör mer ansträngande motion skulle leda till hypertrofi (förstoring av musklerna) som om den inte underhålls kan leda till tillbakagång. Du behöver inte fokusera på att bygga muskler denna gång. Fasen skulle gå på i 4 veckor eller mer beroende på kapacitet.
  4. Templet. Detta skulle vara vad Smith kallade kosten Nirvana. Du kan intag begränsade mängder alkohol, pizza och andra typer av livsmedel, men du kommer att kunna kontrollera ditt intag och du kommer att ha en medveten makt över dina matvanor. Motion kommer nu vara lika naturligt som att andas när du når detta stadium. Om underhålls på rätt sätt, kan denna fas pågå livstid. Å andra sidan kan du GÅ TILLBAKA till föregående stadierna igen om du glömma.

Den omfattande karaktär Fat Smash Diet gör det till en effektiv diet plan. Innerligt följa reglerna och du skulle säkert uppnå sund kropp som skulle inspirera andra.