E2h

Hur gå ner i vikt på grapefrukt diet

Den grapefrukt kost är en mycket populär diet plan som har funnits under en lång tid eftersom det tillåter dieters gå ner i vikt snabbt. Det är en av de mer populära dieter på modet fortfarande runt tills idag. Enligt planen fungerar grapefrukt diet eftersom en komponent i frukt utlöser en termogen eller fettförbränning reaktion på kroppen när den äts med ett protein. I verkligheten är viktminskning en vinst från grapefrukt kost på grund av en förlust i kroppsvätskor snarare än fett.

Om du behöver gå ner i vikt snabbt, är här hur man gör det på grapefrukt diet.

Hur gå ner i vikt på grapefrukt diet. Skära ner på kalorier.
Hur gå ner i vikt på grapefrukt diet. Skära ner på kalorier.

  • Skära ner på kalorier. Den grapefrukt kost består av mycket lågt kaloriinnehåll och lågt kolhydratinnehåll planer måltid. Liksom Atkins diet, är det mycket protein.
  • Ät bara mat tillåts på planen. Grapefrukt kost är mycket selektiv om vad du kan äta. Du kan inte äta mat som innehåller mycket kolhydrater och för mycket stärkelse eller socker. Om en maträtt inte på den godkända listan, skicka det. Exempel på saker du kan äta på planen är ägg, bacon, bönor, majs, fisk, kött, grönsaker och grapefrukt. Om du har grapefruktjuice, inte lägga socker eller förbrukar osötad slag. Med varje måltid, måste du äta en halv grapefrukt. Däremot kan du äta så mycket kött och använda så mycket salladsdressing som du vill.
  • Äta en halv grapefrukt i slutet av varje måltid. Grapefrukt är en utmärkt källa till C-vitamin och fibrer. Som namnet på diet plan innebär, måste du göra grapefrukt en stapelvara i din kost om du vill gå ner i vikt med denna plan. Har en stadig tillförsel av färsk grapefrukt eftersom du kommer att förbruka minst en halv grapefrukt vid varje måltid. Teorin bakom planen är att grapefrukt kan minska insulinnivåer och hjälper du tror att du är full så att du kommer att äta mindre vid varje måltid.
  • Öka ditt vattenintag. Du måste dricka mycket vatten under hela dagen, till 64 gram vara exakt. Du kan också ha kaffe, men utan grädde och socker. Läsk, alkohol och andra drycker är inte tillåtna på planen.
  • Snack först efter middagen. Snacking under dagen är inte tillåtet så du måste hålla sig till matsedlar. Om du vill fika, kan du bara göra så efter middagen. Dessutom måste du mellanmål vara på den godkända listan över saker att äta.
  • Övervaka viktminskning. Dieters säger att du kan förlora så mycket som tio pounds under de första tolv dagarna på dieten. Men läkare och hälsoexperter säger att du inte ska förlora mer än 2-3 pounds per vecka för att säkert gå ner i vikt.


Läs mer om grapefrukt kost genom att göra din forskning på Internet eller läsa böcker. Tala med din läkare om ditt intresse att göra denna plan om det är något du vill prova. Som med alla kost, är det mer effektivt om man räknar lite motion i din dag.