E2h

Hur gå ner i vikt på ris diet

Det finns många olika dieter som har utvecklats för snabb och effektiv viktminskning. En kost är ris diet. Detta är ett program som utvecklats i Durham, North Carolina och har funnits sedan 1939 med många anhängare på grund av dess enkelhet och effektivitet. Patienter som lider av fetma, diabetes och andra tillstånd har alla framgångsrikt gått ner i vikt på denna kost.

Hur gå ner i vikt på ris diet. Lär dig vad en portion är.
Hur gå ner i vikt på ris diet. Lär dig vad en portion är.

Här är hur man gå ner i vikt på ris diet.

  • Förstå ris diet. Du kan läsa boken, The Rice Diet Solution av Robert Rosati och Kitty Gurkin Rosati att lära sig mer information om hur man ska gå det här programmet. Du kanske också vill diskutera gå på planen med din läkare. Kosten är en låg fetthalt, låg natrium diet som gör att du kan äta tre måltider om dagen. Namnet är missvisande eftersom den inte begränsar dig från att äta huvudsakligen ris. Det är en mycket vegetabiliskt baserad kost som skär tillbaka starkt på mejeri och källor kött, och låg är salt, fett och socker.
  • Lär dig vad en portion är. Riset diet tillåter en mängd olika typer av livsmedel. Du behöver dock måste förstå vad en portion eller medel del. Till exempel, på ris diet, är en portion eller ris eller stärkelse halv kopp ris eller en skiva rostat bröd. En frukt avser att äta bara en medelstor frukt eller en halv banan. Genom att lära portion och skära ned på de delar inte normalt äter, bör du se en skillnad i din vikt.
  • Skär ner på salt. Riset kost är en låg natrium diet. Gång på programmet måste du omskola dig från att äta objekt med för mycket natrium i den. Baserat på en typisk diet, kan du behöva skära ner minst hälften av ditt dagliga saltintaget. På diet, inte kan konsumera mer än 150 mg salt per dag.
  • Skär tillbaka fettet. Riset kost är en fettsnål kost. Programmet tillåter endast endast upp till 5grams fett per dag.
  • Förbered ditt skafferi och kylskåp. När du vet att principerna bakom riset kost och vad du kan och inte kan äta, måste du rensa ut ditt skafferi på saker du inte kan äta. Chef till en Whole Foods Market och handla grönsaker, baljväxter och ris och andra matvaror tillåtna på diet plan.
  • Detox på den första veckan. Under den första veckan vid varje måltid, kan du äta två frukter och två stärkelse. Din kropp kommer avgifta under den första veckan på diet. Bo på planen. Efter en vecka kommer du att vara mer vana vid att äta lättare måltider och skära ned på ditt kött.
  • Ät den rekommenderade mat och delar för de efterföljande veckorna. Kosten växlar till mer grönsaker och kolhydrater efter den första fasen av planen. Till frukost, måste du äta något mycket ljus, såsom en portion stärkelse, frukt och ett mejeri källa som är icke-fett. Till lunch och middag kan du äta stärkelse och frukt och grönsaker i de rekommenderade tjänstgör storlekar.
  • Behålla din viktminskning. Riset kost kan vara en livslång plan som du kan införliva i din livsstil. Det är en modifierad sätt att äta för att förhindra en mängd sjukdomar och gå ner i vikt.


Om du känner att detta är en diet program som kan fungera för dig, gå vidare och prova. Rådgör med din läkare innan du påbörjar en diet eller träningsprogram, speciellt om du har några redan existerande medicinska tillstånd.