E2h

Hur gå ner i vikt snabbt och enkelt

Många av oss vill gå ner i vikt, oavsett om det är de senaste fem pounds som gör det möjligt för oss att passa in förra årets jeans eller en mer betydande belopp för att bli friskare. Även om det är oerhört viktigt att gå ner i vikt noggrant, och se till att du får dina näringsbehov uppfylls och hålla sig frisk, är det fortfarande möjligt att gå ner i vikt snabbt och enkelt.

 1. Håll en matdagbok. En matdagbok kan hjälpa dig gå ner i vikt snabbt och enkelt för ett antal skäl. Först av allt, har du en mycket bättre bild av vad du faktiskt äter - och du kan bli förvånad! Andra, när du vet vad du äter, kommer du att kunna klippa ut vad du behöver och ändra vad du behöver för att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt.
 2. Bestäm vilka livsmedel bör skäras ut ur din kost. Livsmedel som är laddade med socker eller fett kan skäras ut ur kosten för att gå ner i vikt snabbt och enkelt. Livsmedel och drycker som öl, godis, läsk, bakverk och smör kan elimineras helt från kosten utan att förlora viktiga näringsämnen.
 3. Drick inte dina kalorier Många av oss konsumerar en hel del kalorier i drycker,. Oavsett om det är specialiserade kaffedrycker, milkshakes, smoothies, alkoholhaltiga drycker, eller läsk. Många av dessa drycker har minst 200 kalorier per portion, och vi dricker dem vid varje måltid och mellan måltiderna. Enkelt att byta till vatten eller osötad iste kan hjälpa dig gå ner i vikt snabbt och överraskande lätt.
 4. Ät frukost. Det låter bakvända att gå ner i vikt snabbt genom att äta mer, men det handlar om vad och när du äter. När du inte äter frukost, tenderar kroppen att gå in i "svält-läge" och minskar din ämnesomsättning. Det sätter också du i riskzonen för att gripa någon söt mellanmål du kan hitta eftersom du är hungrig! Prova att äta en skål med havregryn och lite frukt på morgonen eller nonfat yoghurt och fiberrika flingor. Detta kommer att börja dagen rätt och faktiskt hjälpa dig gå ner i vikt.
 5. Håll nyttiga snacks runt. När du är hungrig och försöker gå ner i vikt snabbt, hjälper det att ha snacks som morotsstavar, nonfat yoghurt, körsbär eller plommon tomater och vindruvor runt. Äta dessa hela dagen håller ditt blodsocker, och inte ger dig en hel del socker eller fett. Kom ihåg att om du vill äta nyttiga snacks, måste du köpa dem och förvara dem på en lämplig plats.
 6. Förvara inte ohälsosamma livsmedel runt. Om du inte har det i ditt hus (eller ditt kontor), kan du inte äta det. När du är i butiken, hoppa över markerna och choklad och bakverk. Om du går och handlar, medan full kan detta hjälpa dig att göra bra val. Om det inte är i ditt hus, är du mindre risk att anstränga sig för att gå ut och hitta ohälsosamma mellanmål, och kommer att sluta äta det som är i närheten. Förutsatt att du byter din ohälsosamma mellanmål med friska, kan du hitta dig själv förlora vikt snabbt och enkelt.
 7. Drick tillräckligt med vatten. Några av oss kan förväxla törst för hungrig, så får tillräckligt med vatten! Dessutom, ju mer vatten du dricker, desto mindre kommer du vill kalori-rika drycker.
 8. Var försiktig med portionsstorlekar. Många av oss, speciellt européer tenderar att äta mer än vi behöver för att avsluta allt på vår tallrik. Prova att ge dig själv mindre av varje objekt och se om du faktiskt hungrig innan du går tillbaka i sekunder. När man äter ute, försök att äta bara hälften av din måltid så att du har den andra hälften att ta hem. Du kommer inte bara gå ner i vikt men spara pengar!
 9. Ät ut mindre ofta. I restauranger, inte bara du inte kontroll över din portion storlek, men du har också liten kontroll över hur dina livsmedel bereds. Äta hemma oftare innebär att du kan styra hur din mat tillagas och se till att den tillagas i det mest hälsosamma som möjligt, så att du kan gå ner i vikt snabbt och enkelt.
 10. Motion. Gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt innebär både kost och motion. Öka mängden kalorier bränns genom att utöva kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt snabbt.
 11. Prova aerob träning. Oavsett om det tar en aerobics klass, löpning, simning eller dans, blir aerob träning ditt hjärta att pumpa och bränner kalorier och hjälper dig att gå ner i vikt och vara bra för din kropp.
 12. Glöm inte str ängd utbildning. Styrketräning bygger muskelmassa, vilket i sin tur ökar din vilande ämnesomsättning, vilket är vad som kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt snabbt och enkelt.
 13. Hoppa över modefluga kostvanor. Ja, det finns många dieter och kosttillskott som lovar att hjälpa dig gå ner i vikt snabbt och enkelt ... men gå inte för dem. De flesta av dem kommer att tömma kroppen av viktiga näringsämnen och du tenderar att få tillbaka vikten ganska snabbt ändå. Ett mycket sundare sätt att gå ner i vikt är att bedriva sund kost och regelbunden motion.

Oavsett om du försöker gå ner i vikt snabbt eller inte, kan dessa tips hjälpa dig att få en friskare kropp och må bättre, inifrån och ut!

Hur gå ner i vikt snabbt och enkelt. Bestäm vilka livsmedel bör skäras ut ur din kost.
Hur gå ner i vikt snabbt och enkelt. Bestäm vilka livsmedel bör skäras ut ur din kost.