E2h

Hur gör pool övningar

Ett av de bästa sätten att utöva är att göra ett träningspass i poolen. Poolen kan användas för många fler andra saker än bara simning. Den mångsidighet som en pool gör att du kan ha är oöverträffad. Det finns så många övningar du kan göra och det bästa är att de är låga effekter, vilket hjälper till att skydda lederna från stressen i andra övningar. För dem som är intresserade pool övningar, är den här artikeln syftar till att ge dig några idéer.

Steg 1

Ta simma lektioner. Innan du börjar att göra någon form av övningar i poolen måste du vara säker på att du är bekväm nog med din simning. Poolen kan vara en bra plats för övningar, men för dem som är oerfarna simmare, kan det vara lika farligt. Var säker på att du har upplevt simlektioner.

Steg 2

Hur gör pool övningar. Ta simma lektioner.
Hur gör pool övningar. Ta simma lektioner.

Värm upp. Innan du börjar din träning rutin bör du göra någon form av en varm session. Precis som du skulle göra om du var på väg att göra vikter eller springa på löpbandet, är det viktigt att förbereda kroppen för träning. Börja med lite stretching och sedan göra ett par varv i poolen bara för att placera dig själv.

Steg 3

Använd vatten motstånd. Det är så bra att göra övningar i poolen eftersom du har möjlighet att använda motståndet i vattnet till din fördel. Rörelser är mycket tuffare i vatten och detta är vad som skapar en förstärkning av muskler och leder. Det är inte tänkt att vara enkel att använda vattnet till din fördel.

Steg 4

Använd flöten och simfötter för att intensifiera din träning. Även i poolen, kan du använda en mängd olika saker som kan öka din träning. En av de bästa saker att använda är ett par simfötter. Börja med att göra ett par varv med simfötter på och känna bränna i benen. Den extra motstånd som simfötter skapar kommer att göra för en bra benträning. Du kan också använda flottörer för att hjälpa till att öka din träning.

Steg 5

Steg 1. Värm upp.
Steg 1. Värm upp.

Ta klasser. Ett bra sätt att göra poolen övningar är att göra dem med en klass. Många gym har dagliga pool klasser som erbjuder bra träning rutiner för dem som är intresserade. Titta in i nästa klass och se om det är något du skulle vara intresserad


Poolen är ett bra sätt att öka din träning regim. Det är inte bara för sommaren slappa runt längre. Användning är som en annan plats för att komma i form.