E2h

Hur gör Viktväktarna som vegetarian

Viktväktarnas diet program är ett av de äldsta dietprogram och har länge haft en kontinuerlig följande. Det är enkel, hälsosam och realistisk och ganska lätt att följa. Programmet tilldelar pekar på kaloriinnehållet i de livsmedel som du äter. Hög fiber livsmedel har lägre punktvärden medan dessa livsmedel med hög fetthalt har högre poäng. Utgångspunkten är att livsmedel med hög fetthalt är mindre fyllning och ohälsosamt. De fiberrika är friskare och mer fyllning. Med ViktVäktarna programmet finns det ingen gräns för den mat du äter. Istället hanterar du vad du äter baserat på de punkter tilldelas varje typ av mat. Eftersom de flesta livsmedel rika på fibrer är grönsaker och spannmål, är ViktVäktarna diet en praktisk diet för vegetarian för att följa och underhålla. Här är några tips.

Hur gör Viktväktarna som vegetarian. Förstå poängsystem som beskrivs i ViktVäktarna programmet.
Hur gör Viktväktarna som vegetarian. Förstå poängsystem som beskrivs i ViktVäktarna programmet.

  1. Förstå poängsystem som beskrivs i ViktVäktarna programmet. Du måste lära dig de punkter som tilldelats olika grönsaker och spannmål som du kan konsumera för att upprätthålla en viss punkt nivå varje dag för din minsta dagsbehovet. Du kan köpa en ViktVäktarna kalkylator för att göra det lättare för dig att beräkna punkter.
  2. Försök att närvara vid ett Viktväktarna möte regelbundet. Du kan få mer insikter och tips som du kan använda till din vegetarisk kost. Du kan också läsa mer intressanta recept som du kan prova. Som du är vegetarian, du vet redan de köttersättare som du kan använda så lära sig nya recept kommer att vara en fördel eftersom du kan få mer mat sort och lära sig olika sätt att förbereda mat rik på fibrer och mindre fett. Du får lära dig att räkna poäng och hjälpa dig att avgöra din dagliga poäng krav.
  3. Be en vän att gå med i Viktväktarna programmet. Det är lättare att hålla med programmet om du har någon att dela processen med dig. Din vän och du kommer att stödja varandra och du kan prova och dela nya recept och kanske förbättra dem för att passa din vegetarisk kost. Du kan jämföra anteckningar och stärka varandras självförtroende när du stöter på en grov patch.
  4. Som vegetarian, är du begränsad i vilken mat du kan äta. Med ViktVäktarna programmet, kan du beräkna punkter i mat som du kan äta och om urvalet är högt i poäng du kan bara ha en mindre servering och ändå hänga med i kalori krav för varje måltid.
  5. Ät färsk frukt och massor av grönsaker i säsong. Lägg spannmål och nötter för att öka ditt intag av protein som du inte får mycket protein på grund av frånvaron av kött i din vegetarisk kost. Använd kött substitut när det behövs och inkludera tofu, jordnötssmör, nötter, spenat och bönor i din dagliga måltid.
  6. Håll en dagbok och spåra livsmedel och de punkter kalori för varje måltid. Detta kan vara din guide när du handlar för mat. Du kan planera i förväg och göra en vecka meny plan. Kolla in de recept som verkligen har gett en balanserad måltid och inkludera dem i din vecka menyn.
  7. Inkludera motion dagligen i din plan. Du kan också tjäna poäng med dagliga aktiviteter. Ta en titt in i ViktVäktarna Flex Program. Olika övningar tilldelas negativa punkter som gör det enkelt för dig att bli motiverad och motion på regelbunden basis.
  8. Nätverk med andra människor inskrivna i ViktVäktarna programmet. Du kan sedan byta recept och lära framgångshistorier och vad som fungerar, vilket kan göra bantning roligt och enkelt. Du kan också köpa en vegetarisk recept bok utgiven av ViktVäktarna.

Försök att hålla en välbalanserad kost med olika livsmedel du kan äta genom ViktVäktarna programmet. Välj mat som är anpassade till din diet och var inte rädd för att prova ny mat och recept som är bra för vegetarianer. Öka ditt intag av protein och kalcium, vilket ofta saknas i vegetarisk kost.