E2h

Hur hitta bra yoga dvd

Det finns en ökande medvetenhet om nödvändigheten av en hälsosam livsstil. På grund av den ökande förekomsten av fetma i industriländerna, fler och fler människor vänder sig bort från sina liv överskott och fokusera på att leva ett liv som är i harmoni med sig själv och med sin omgivning. Träning och motion blir mer och mer mainstream, med ökande drivor av människor som rör sig i fysiska aktiviteter såsom jogging, träna på gymmet, och sport.

För människor som inte är det "atletisk" typ

För människor som inte är det "atletisk" typ, men ändå vill utöva och arbeta på fysisk kondition, har yoga blivit en alltmer populär alternativa sätt att träna. Denna verksamhet fokuserar på balans mellan kropp och själ, samt öppna ditt sinne och kropp till inflödet av positiva energier och krafter liv från omgivningen. Även om det är djupt rotad i mystik traditionell österländsk medicin, välbefinnande de positiva effekterna av yoga för hälsa och mentala har fastställts genom forskning. Eftersom inte alla kan anmäla dig till en formell yoga, här är några sätt för dig att hitta en bra yoga DVD att arbeta hemma.

  • Börja med att sätta förväntningar från dig själv och yoga. Inte alla former av yoga är samma - på liknande sätt som olika kampsporter har grenade ut i olika skolor, tar yoga på olika former och kan fokusera på olika aspekter av lämplighet. Det finns skolor av yoga som fokuserar mer på meditation och mentala rensning. Andra är mer specialiserade på toning kroppen och förbättra flexibiliteten och muskelstyrka. Innan du köper en DVD bör du veta vad viss typ av yoga du vill lära dig. Du kan ta reda på detta genom mun till mun, via Internet eller genom att följa fitness och hälsa kolumnister i tidskrifter och tidningar.
  • Be dina vänner och släktingar är alltid en bra idé. Du vet förmodligen någon som är en yoga entusiast, eller som för närvarande deltar i yoga vurm. Om de har tillräckligt med erfarenhet med yoga, och om du hittar dem trovärdig, kan du be deras hjälp i tyder titlar av DVD-skivor för ditt hem yoga session. Om du har ögonen efter en viss titel, kan du be även deras åsikt i frågan. Glöm aldrig dock att det slutliga beslutet bör alltid vara din. Dessa människors åsikter är bara ett komplement till din beslutsprocess.
  • Delta i ett online-forum för yoga är alltid bra. Det finns vanligtvis tips och trådar diskussion ägnas åt nybörjare i yoga. Det finns också trådar som diskuterar de olika DVD-skivor som har kommit ut, samt ge grundlig recensioner om kvaliteten på utsläppen.
  • Om du för närvarande inskrivna i ett yogapass, är yttrandet från din yoga instruktör alltid viktigt. De har förmodligen studenter som har försökt flera DVD-skivor i det förflutna, eller de själva studerar dessa DVD-skivor för användning i sina klasser. De kan hjälpa dig att välja de titlar mest användbara för dig.
  • Hitta yoga DVD-skivor som har godkänts av trovärdiga namnen i branschen. Dessa människor kommer inte riskera deras namn och deras rykte genom att stödja en skit DVD för offentlig konsumtion.


Hur hitta bra yoga dvd. Börja med att sätta förväntningar från dig själv och yoga.
Hur hitta bra yoga dvd. Börja med att sätta förväntningar från dig själv och yoga.

Kom alltid ihåg att du ska köpa en DVD med kompetensnivå mest lämplig för dig. Ta reda på om du kan hantera övningarna i DVD genom att be om en förhandsgranskning på videobutiken. Slutligen, leta efter en DVD som har övningar i minst en timme lång. 30 minuter av yoga kommer inte att vara tillräckligt för att du till fullo ton och utöva din kropp.