E2h

Hur hittar ett sommarläger för barn med diabetes

Barn med diabetes är oftast berövas många normala barndom aktiviteter på grund av sina problem. Diabetes kräver regelbundet underhåll av blodsocker samt regelbunden uppföljning av blodsockernivåerna. Som sådan vanliga sommarläger är uteslutet, och barnen kan känna sig vänster ut av alla dela berättelser och erfarenheter av andra barn som hade turen att gå ut och njuta av sommarläger. De kan bli ledsen på grund av detta, och känner ännu mer vänster ut på grund av sin sjukdom.

Lyckligtvis finns det sommarläger som tillgodoser den diabetiker. Dessa sommarläger anställa proffs som är medvetna om de särskilda kraven för barn med diabetes, såsom blodsocker övervakning, intag övervakning och även regelbundna doser av insulin. De tillåter föräldrarna förtroende att vara säker på att deras barn är i trygga händer proffs.

Hur hittar ett sommarläger för barn med diabetes. Se till att ditt barn vill gå till lägret.
Hur hittar ett sommarläger för barn med diabetes. Se till att ditt barn vill gå till lägret.

  1. Se till att ditt barn vill gå till lägret. Det värsta misstaget du kan göra är att skicka ditt barn iväg till ett läger han inte vill gå till i första hand. Även om det kan ge dig en veckas paus från att ta hand om ditt barn, kan tvinga honom att gå till lägret inte bara döma honom till en vecka av tristess, men kan föda förbittring och bitterhet. Fråga honom om hans planer för sommaren, och ta upp idén om sommarläger. Få det att låta positivt och roligt, och så normalt som möjligt. Du vill inte att han ska tro att det är bara ett annat läger för människor med hans tillstånd.
  2. Gå online och leta efter läger för barn med diabetes. Du bör se till att lägren erbjuds i ditt område. Kolla in aktiviteter för varje läger, och försöka plocka de du tror att ditt barn skulle ha den mest. Du bör också forskning bakgrunden till lägret, med särskild uppmärksamhet på deras medicinska stödpersonal och erfarenhet av att hantera barn med diabetes. Det kommer att vara till hjälp om du sökt remisser och rekommendationer från andra människor i din diabetes stödgrupp.
  3. Begära hjälp för ditt barns endokrinolog. Att ge sjukvård till ett barn bör vara en helhetssyn plan för förvaltningen. Läkare utbildas inte bara att se efter ditt barns medicinska problem, men att ta en biopsykosociala inställning till hans tillstånd. Han kommer förmodligen känner läger som är framgångsrikt i att ge aktiviteter för barn med diabetes. Be om hans åsikt, och eventuella hänvisningar till dessa läger.
  4. Ditt barns skola kan också ge hjälp med remisser och rekommendationer. Var inte rädd för att uttömma alla tänkbara alternativ i söker sommarläger. Kom ihåg, vill du så många val som möjligt att välja mellan. Fastna inte lösa för en sommarläger du inte är 100% säker på.

Dessa läger är mycket populära, och många föräldrar linje att registrera sina barn för de begränsade ankomst-och avgångstider. Registreringen börjar oftast redan i februari, och de mer populära och eftertraktade läger är fulla av mars, så det är bäst att gå upp och se till att ditt barn är registrerad så tidigt som möjligt för att undvika att detta händer.