E2h

Hur jämföra vårdkvalitet vid olika sjukhus

Du har spenderat en hel del arbete och pengar för att hålla sig frisk

Du har spenderat en hel del arbete och pengar för att hålla sig frisk. Och om du av någon anledning behöver för att sjukhus, vill du säkert sjukhus som erbjuder den bästa vården. Välja den bästa sjukhuset kan vara lite knepigt, men det viktigaste här är att noggrant jämföra vårdkvalitet av dina bästa val. Här är några tips som hjälper dig.

Hur jämföra vårdkvalitet vid olika sjukhus. Veta om sjukhuset har betydande erfarenhet av att hantera ditt hälsotillstånd.
Hur jämföra vårdkvalitet vid olika sjukhus. Veta om sjukhuset har betydande erfarenhet av att hantera ditt hälsotillstånd.

  • Veta om sjukhuset har betydande erfarenhet av att hantera ditt hälsotillstånd. Välja ett sjukhus som specialiserat sig på ditt tillstånd är bäst. Det gör att du till att sjukhuspersonalen kompetent kan ge den vård du behöver. En forskning visar specifikt att ett sjukhus som gör samma förfarande har lust att utföra dem framgångsrikt. Men inte förväxla inte detta för att välja enbart specialitet sjukhus, eftersom vissa allmänna sjukhus kan erbjuda bästa medicinska tjänster också. Välj sjukhuset som inte bara har stor erfarenhet, men har också stor framgång ta itu med tillstånd du har.
  • Bedöma personalen. Om du väljer att gå in i ett sjukhus där din personliga läkare är privilegierad att erkänna sina patienter, är du säker på att du kan få kompetent vård. Men om inte, måste du leta efter ett annat sjukhus. I det här fallet är det viktigt att du noggrant undersöka meritlista av sjukhuspersonalen. Veta om personalen, särskilt den som fungerar på dig, har bra meriter och har varit framgångsrik i att behandla ditt tillstånd.
  • Kunskap om patientens utfall. Vissa sjukhus lämna denna information. Du kan till exempel be om ett sjukhus undersökning som specificerar villkor av patienterna, kvalitet och typ av vård de fått, och deras betyg på sjukhuset prestanda. Om medicinska åtgärder, behandlingar och procedurer visar en hög tecken på framgång, kan du vara säker på att sjukhuset kan erbjuda dig kvalitet medicinsk vård.
  • Utvärdera medicinsk utrustning och anläggningar. Andra än de grupper av medicinsk personal, sjukhus utrustning och anläggningar säger också så mycket om kvaliteten på vården och kompetens för ett visst sjukhus. Försök att veta hur uppdaterade medicinsk utrustning och maskiner är. Anläggningarna bör också fungerar väl och kan leverera tjänster av hög kvalitet.
  • Tänk på kostnaden. Det är viktigt att du får information om sjukhusets kostnader, vilket inkluderar rum boende, extra behandlingar och förfaranden och läkararvodet. Ta reda samt ditt försäkringsskydd, om det kommer att betala för den större delen av kostnaden eller bara täcka en liten andel. Detta kommer att hjälpa dig att bedöma om du har råd sjukhuset du funderar.

I denna ålder är det mycket lättare att jämföra och bedöma sjukhusvård. Statliga lagar kräver särskilt sjukhusen att rapportera deras medicinska resultat, visar framgång, publicera patienttillfredsställelse, och detaljer sjukhus kostnader. I själva verket finns det webbplatser som enbart ägnas åt att ta hand kvalitetsjämförelse. Vissa grupper kommer också upp med en lista över sjukhus val, som kan erhållas från lokala hälsodepartement och föreningar sjukhus. Allt detta är inte bara för att utbilda allmänheten och ge dem att göra ett intelligent val, det är också ett försök att motivera sjukhus för att förbättra kvaliteten på sina tjänster.