E2h

Hur jämföra ViktVäktarna och eDiets

Folk vill gå ner i vikt för myriader av skäl

Folk vill gå ner i vikt för myriader av skäl. En mycket populär orsak är estetik-en smal, smal figur tycks vara förknippade med skönhet och attraktionskraft. En annan populär orsak rör hälsa. Om du är överviktig (eller ens feta), kommer du att vara mer benägna att sjukdomar och sjukdomar korrelerade med övervikt. Ett sätt att gå ner i vikt och hålla formen är att kontrollera ditt kaloriintag och övervaka din vikt. Detta kräver ofta du följa en kalorifattig diet. Viktminskning program som du kan anmäla dig till överflöd på Internet. Två av de populära program som har lockat många anhängare är Viktväktarna och eDiets. I den här artikeln kommer du jämföra de två programmen så att du kan välja vilken som fungerar bättre för dig.

  • Viktminskning mål. Både ViktVäktarna och eDiets är användbara om du vill gå ner i vikt. Å ena sidan ger eDiets ett flexibelt program som du kan anpassa efter dina egna viktminskning mål. Programmet kommer att bero på din nuvarande kroppsvikt och din nuvarande livsstil så att den kan hitta en optimal kost plan som kommer att hjälpa dig att nå din önskade vikt. Å andra sidan, kan ViktVäktarna dig att kasta ut en eller ett par pounds per vecka. Viktväktarnas Programmet har också rapporterats att du förlorar några pounds när du startar programmet.
  • Mat begränsning. ViktVäktarna förbjuder inte dig från att äta någon form av mat, oavsett kalori innehåll. Istället uppmanar programmet dig att bli mer medveten om din kost, för att minska storleken på din mat portioner och att finna en övergripande balans i din kost. eDiets, å andra sidan, räknar kalorier och anser dina personliga viktminskning mål och inledande vikt när föreslå vilka livsmedel du bör sky.
  • Personlig ansträngning. Både eDiets och Viktväktarna är lätta att följa och är flexibla. Med ViktVäktarna kan du äta föreslagna förutbestämda måltider, laga din egen mat baserade på en föreslagen recept, eller kombinera de två. ViktVäktarna kräver också att du loggar din vecka vikt vid sina centra. eDiets är mer skräddarsydda av de två. Det har ingen allmän plan för alla. Istället verktyg och stöd du får är alla beroende av dina personliga mål.
  • Risker. Inga kända risker har rapporterats för antingen Viktväktarna eller eDiets.
  • Pris. Prenumeration på ViktVäktarna programmet är 15€ per månad, med en 25€ registreringsavgift. eDiet månatliga avgiften är 15€ med en diskonterad kostnad 75€ för en årsprenumeration.
  • Stödformer. Med ViktVäktarna får du möta andra deltagare vid veckomöten i ViktVäktarna centra. Med eDiets, tilldelas du en personlig tränare som kommer att stödja och hjälpa dig att nå dina mål viktminskning.

Hur jämföra viktväktarna och ediets. Personlig ansträngning.
Hur jämföra viktväktarna och ediets. Personlig ansträngning.

Både ViktVäktarna och eDiets har en gemensam förväntan: viktminskning för dig. Hur snabbt du kan nå din målvikt kommer att bero på många faktorer, av vilka de flesta är personliga. Så det är bäst att bedöma dina behov och mål först när utvärdera om att följa ViktVäktarna eller eDiets programmet.