E2h

Hur juice för hälsan när hiv - positiva

HIV är en dödlig sjukdom

HIV är en dödlig sjukdom. Den är ansvarig för döden av de flesta. Om du har fått diagnosen detta virus, vet att det finns många sätt att hålla sjukdomen i schack och gör det bekvämt för dig. Ett sätt att göra detta är genom att se till att din kost är välbalanserad och näringsrik. Tänk på att hiv har en enorm negativ inverkan på immunförsvaret så det är bäst att göra dig själv som resistenta som möjligt så att du kan försvara dig själv mer mot vanliga infektioner som kan skada dig vidare. Men äta en balanserad kost är lättare sagt än gjort, särskilt med detta villkor eftersom det oftast åtföljs av plötslig förlust av aptit. Tugga, svälja och smälta maten kan vara svårt också. Det är därför hälso-och sjukvårdspersonalen rekommenderar mat som flytande för bättre näringsupptag.

Är du lider av hiv eller känner du någon som kämpar med detta syndrom? Om så är fallet, så läs vidare för att ta reda på hur du kan saft vägen tillbaka till hälsa.

Hur juice för hälsan när hiv - positiva. Skaffa en juicepress.
Hur juice för hälsan när hiv - positiva. Skaffa en juicepress.

  • Skaffa en juicepress. Invest på en högsta kvalitet juicepress, eftersom det finns många juicers att välja mellan på marknaden idag. Vissa Juicepressar är mer hållbara än andra särskilt de som gjorts av betrodda varumärken. Dessa Juicepressar kan vara lite dyrare än de andra men tänk på att eftersom du kommer att använda det mycket på de kommande dagarna kommer det att vara väl använda pengar.
  • Hitta frukter. Köp färsk frukt från din lokala produkter eller bondens butik. Fylla på frukter som innehåller mycket C-vitamin som apelsiner och ananas för att öka ditt försvar mot sjukdomar såsom hosta och förkylning. Äpplen och vindruvor är bra källor också. Begränsa dig inte med bara en typ av frukt. Frukt i allmänhet är höga i näringsvärde, så att du kommer att vara säker på att dra nytta av dem oavsett vilken typ du använder.
  • Hitta grönsaker. Frukt är inte de enda objekt som du kan juice. Grönsaker som selleri, morötter och tomater gör goda juicer också. De är också fylld med oöverstigliga mängd vitaminer och mineraler för att hjälpa till att öka din styrka och motståndskraft. De är också underbara källor till fiber är perfekt för din matsmältning. Sojabönor och baljväxter är bra också.
  • Hitta gräs. Juicer gjorda aloe, sockerrör och vete gräs sakta blir allt populärare också. Ätbara gräs är perfekta källor till antioxidanter för att bekämpa fria radikaler i ditt system.
  • Juice recept. När du har ett skafferi, full av frukt, gräs och grönsaker, är det nu dags för dig att testa din juicepress. Du kan antingen juice frukter som apelsiner och ananas tillsammans för sorten eller du kan saft en typ av frukt i taget. Samma koncept gäller för både gräs och grönsaker. För bästa resultat, kan du också lagt proteinpulver för att ge dig en extra skjuts. Känn dig fri att experimentera om vad saft så att du inte blir sjuk av att dricka samma smak om och om igen. Du kan också lägga is eller lägga saft i mixern för att göra det till en uppfriskande smoothie.


Kom ihåg att när hiv är allvarligt

Kom ihåg att när hiv är allvarligt, är det fortfarande hanterbar. Låt inte sjukdomen duka dig och höja sig över den. Gör vad du kan för att göra dig bättre och kämpa för ditt liv. Förbli starkt och inte någonsin ge upp.