E2h

Hur kamouflera rosacea

Många människor lider av rosacea, vilket är en vanlig hudsjukdom där ansiktet utbrott, såsom rodnad, rodnad och röda knölar, förekommer längs näsan och kinderna. Villkoret är vanligast bland äldre folk och för vissa människor, varierar utbrottet från besvärande för pinsamt.

Hur kamouflera rosacea.
Hur kamouflera rosacea.

Rosacea, dock inte har en direkt härdning. Men det finns massor av saker du kan göra för åtminstone dölja det. Nedan listas några av de mest effektiva och gemensamma metoder för att kamouflera rosacea.

1

1. Innan du gör något kamouflage, måste du veta ditt ansikte först. Om du ständigt har hudutslag, är det mest välbetänkt att göra för att få en hudläkare kontrollera detta för att avgöra vad det egentligen är, och sedan komma med en hud regim lösning senare. Ställa in ett möte och få en korrekt diagnos. Om hudläkare har bekräftat att det är rosacea, sedan be om det bästa sättet att behandla det och få ett recept. Läkaren ska kunna ordinera ett antibiotikum kräm för att hjälpa den från utbrott vidare, men det kan inte kan gömma bort fläckar helt.

2. Använda och köpa endast betrodda hud produkter som är säkra för rosacea hudåkommor. Om du är förtjust i att använda make-up, gå med mineralet slag. De innehåller inte starka kemikalier, som eventuellt kan förvärra tillståndet. Du måste komma ihåg att din hud blir så känslig, en helt naturlig typer av make-up är bättre att använda eftersom det är bevisat och testas för att inte irritera huden, speciellt när du måste använda lager på lager av foundation och rouge till den.

Hur kamouflera rosacea.
Hur kamouflera rosacea.

Försiktigt även denna ut över hela ansiktet, för en smidigare utseende. Utjämning det över bör också minska risken att få din foundation tårta i ansiktet, vilket rester som kan irritera den.

3. Använd andra korrigerande göra upp för att dölja bort knölar och rodnad. Om du inte är bekväm med mineralbaserad makeup av någon anledning, leta efter de som produceras av kosmetiska företag speciellt för att dölja ansiktet brister. Märken som Eurecin Rodnad Relief, Almay, gå naturligt och Special Care Cover har specialiserat skönhetsprodukter för rosacea. Välj den som passar din hudtyp eftersom dessa produkter har varierat konsistens och textur och du kan välja den som inte är kompatibla för din hud.

Bära denna typ av korrigerande smink inte bara löser problemet med din rosacea, kommer det också till synes ge ditt ansikte lyster och fulländad look du vill uppnå.

4. Gör det till en vana tvätta ansiktet regelbundet, med hjälp av en milt rengöringsmedel. Du måste lära dig att använda mjukgörande före sänggåendet också, så att detta bör hjälpa till med torrhet och irritation. Detta skulle också bidra till att minska rodnad och torrhet, vilket inte gör din hud villkor mer framträdande. När du tvättar ansiktet, var noga med att inte använda varmt vatten eftersom detta kan förvärra utbrott.