E2h

Hur kan jag sluta vätskeansamling

Kvinnor som upplever PMS är de människor som drabbats hårdast av vätskeansamling. Vissa människor tar vätskeansamling väl, och kommer knappt att märka att den uppblåsta känslan. Vissa andra människor, däremot, påverkas i hög grad av vätskeretention och kan känna sig obekväma i flera dagar. Vanligtvis är vätskeansamling följd av förändringar i kroppens hormonproduktion under PMS. Om vattenbindningen hindrar din dagliga verksamhet, här är hur du kan stoppa det.

Kosttillskott

Hur kan jag sluta vätskeansamling. Kosttillskott.
Hur kan jag sluta vätskeansamling. Kosttillskott.

Kosttillskott. Det finns massor av kosttillskott som har främjats som botemedel för vätskeansamling. Men få jobba faktiskt. Två av de tillägg som skapar en effekt hos kvinnor är emellertid kalcium och kompletterar magnesium. Kalcium tillskott av 1.200 milligram per dag kommer att lindra vätskeansamling liksom andra PMS-symptom. Magnesium tillskott av 300 mg brukar lindra vätskeansamling samt. Var noga med att rådgöra med din läkare innan du tar i tillskott, dock. Magnesium, till exempel, kan stressa kroppen om du har njur-eller hjärtproblem.

Motion

Motion. Eftersom vattenbindningen oftast orsakas av hormonella förändringar, är motion rekommenderas för att lindra vätskeansamling. Först, balanserar motion de hormoner som kroppen producerar och vänder den stillasittande livsstil som kvinnor med PMS brukar ha. Motion svettas också av vatten i kroppen, för att effektivt frisätta överskottsvatten. Tennis eller andra sporter tre till fem gånger varje vecka vanligen tillräcklig. Du kan även jogga på morgnarna för att få din dagliga dos av motion.

Lifestyle. Nästa, undvik levnadsvanor som skadar kroppen. Alkohol och koffein kommer att betona bukspottkörteln och levern, och kommer vanligtvis att främja vattenretention. Vissa människor tror att koffein hjälper till att lindra vätskeansamling på grund av vätskedrivande egenskaper hos kaffe. Ett bättre alternativ, dock, är att dricka te som är lugnande och mer lugnande också. Cigarettrökare visar också högre och mer allvarliga symtom på vätskeansamling.

Kosttillskott. Motion.
Kosttillskott. Motion.

Diet. Att äta hälsosamt kommer också att främja en mer balanserad hormonella produktion i kroppen. Undvik skräpmat och snabbmat som innehåller mycket fett och salt. Istället väljer husmanskost med ekologiska grönsaker och lågt glykemiskt och höga fibermatar såsom havre och korn. Tvärtemot vad många tror, ​​bör du ha minst åtta glas vatten, eftersom vattnet i sig inte orsakar vätskeansamling. Istället är det orsakas av hormonell obalans. Dricka minst åtta glas vatten kommer att spola ut gifter som kan orsaka obalans.

Salt

Salt. Slutligen, minimerar ditt intag av salt. Salt är en av föreningarna som orsakar vätskeansamling. Salt är ett mycket kraftfullt vatten kvarhållande kemiska, vilket är varför folk brukade bära salt kuber i öknen för att förhindra vatten förlust. Om du har problem med vätskeansamling, dock skära ner på saltet. Kolla också in de ingredienser du använder. Deli kött, till exempel, är oftast botas med salt såser som kommer att hålla dig uppsvälld. Konserver också bevaras med salt.

Minska uppblåsthet och förhindra vätskeansamling igenom dessa steg. Du kan också använda over-the-counter kosttillskott för att minimera vätskeansamling hos kvinnor som genomgår PMS.