E2h

Hur kan man förbättra synen med en supplement

Är du lider av dålig syn

Är du lider av dålig syn? Lasik eller laser-hjälp på plats keratomileusis kirurgi kan bli mycket dyrt. Att bära glasögon eller kontaktlinser kan vara jobbigt ibland, särskilt när du är inblandad i rigorös aktivitet. Så vad mer kan man göra för att förbättra din syn? Du kan faktiskt ta växtbaserade kosttillskott. Om detta begrepp är nytt för dig, läs vidare för några tips på hur du kan faktiskt förbättra din syn med ett supplement.

Här är några terapeutiska örter som används för att förbättra dålig syn.

Hur kan man förbättra synen med en supplement. Mahonia vindruvsextrakt.
Hur kan man förbättra synen med en supplement. Mahonia vindruvsextrakt.

  • Billberry extrakt. Billberries är också kända som europeiska blåbär. Studier visar att konsumera billberries kan hämma eller vända några ögonsjukdomar som makuladegeneration eller förlust av synen i gula fläcken på grund av en skadad näthinna. Blåbär används också för att sänka risken för hjärtat och hjärt-kärlsystemet, och cancer, på grund av dess täta nivåer av antocyaninfärgning pigment.
  • Rooibos. Den rooibos Anläggningen används vanligen för att göra örtte. Den har höga halter av antioxidanter, har den ingen koffein, och det har låga tannin nivåer. Det används också för att behandla nervösa spänningar, allergier och astma, matsmältningsproblem som kolik och dermatologiska problem.
  • Mahonia vindruvsextrakt. Den Mahonia druva är också känd som Oregon druva. Studier visar att Mahonia druva innehåller en MDR eller flera läkemedel pump inhibitor heter 5'MHC eller 5'methoxyhydnocarpin. Denna MDR-hämmare minskar bakteriell resistens mot antibiotika och antibakteriella medel. Bortsett från att hjälpa förbättra synen är Mahonia druva används också som ett diuretikum, laxermedel, och en tonic. Det används också för att behandla inflammationer orsakade av hudsjukdomar som eksem och psoriasis.

Här är några näringsämnen som du kan vidta för att förbättra din syn.

  • Vitamin E är fettlösligt och innehåller mycket antioxidanter. Livsmedel som innehåller höga halter av vitamin E är sparris, avokado, ägg, mjölk, nötter, röda oljor palm, frön, gröna bladgrönsaker, vetegroddar och fullkornsprodukter livsmedel.
  • C-vitamin är också känd som L-askorbinsyra. Det är en antioxidant, och det skyddar kroppen mot fria radikaler. C-vitaminbrist kallas skörbjugg. Livsmedel som innehåller höga halter av C-vitamin är papaya, jordgubbar, vindruvor, aprikoser, plommon, vattenmelon, lever, ostron, rom och mjölk. De flesta energidrycker innehåller också vitamin C.
  • Zink är ett grundämne som vanligtvis ingår i de flesta vitamin-och mineraltillskott. Det är också en antioxidant, som förhindrar för tidigt åldrande av huden. Det hjälper också påskynda kroppens läkningsprocess efter en skada. Zink är också en viktig ingrediens som ingår i solskyddsmedel, salvor blöjor, tandkräm och läkemedel mot halitos, liksom i mjällschampon.
  • Fiskolja. Fiskolja görs från vävnader av oljiga fiskar. Den innehåller omega-3 fettsyror, EPA och eikosapentaensyra syror, DHA eller dokosahexaensyra syror och prekursorer till eikosanoider som minskar inflammationer i kroppen. Fiskoljor används också som komplement för att reglera kolesterol, för att minska risken för depression och självmord, för att skydda hjärnan från kognitiva problem i samband med Alzheimers sjukdom, för att hjälpa patienter med kranskärlssjukdom, för att förhindra hypertriglyceridemi, för att förhindra sekundär kardiovaskulär sjukdom, och för att förhindra högt blodtryck. Dessa finns ofta i flytande inneslutet mjuka gelkapslar.

Med alla dessa tillskott separat kan bli mycket dyrt

Är du lider av dålig syn. C-vitamin är också känd som l-askorbinsyra.
Är du lider av dålig syn. C-vitamin är också känd som l-askorbinsyra.

Med alla dessa tillskott separat kan bli mycket dyrt. Du kan faktiskt leta efter kosttillskott som innehåller de flesta av dessa i en produkt. Allmänt kända supplement butiker GNC och naturens sätt. Det finns också några som erbjuder rabatterade växtbaserade kosttillskott som naturläkemedel eller VitaNet. Också komma ihåg att upprätthålla en hälsosam kost. Inte helt beroende av tillskott för din hälsa.

För mycket av växtbaserade kosttillskott kan vara en dålig sak också

För mycket av växtbaserade kosttillskott kan vara en dålig sak också. Du kan drabbas en överdos även från dessa produkter. Alltid konsultera en läkare innan du tar och kombinera naturläkemedel kosttillskott för att säkerställa att du får exakt rätt dos.