E2h

Hur kan man förhindra acai biverkningar

Det har varit mycket spännande nyligen om en ny hälso-tillägg som är tippad som den mest effektiva och hälsosamma produkter som har upptäckts under detta århundrade. Acai bär, en frukt som traditionellt växer i den brasilianska regnskogen i Amazonas, har länge varit en del av kosten för människor i Amazonas och är känd i Brasilien.

Även acai bär är populärt i Brasilien

Hur kan man förhindra acai biverkningar. Om du är allergisk mot pollen eller bär.
Hur kan man förhindra acai biverkningar. Om du är allergisk mot pollen eller bär.

Även acai bär är populärt i Brasilien, har det först nyligen blivit populär i USA Dr Perricone, en av Europas ledande hudläkare och huden experter vård, var till stor del ansvarig för att ge uppmärksamhet åt acai bär när han ingår det i sin lista över "supermat". Detta bär är mörkt lila i färgen och är så liten som en druva. Till skillnad från druva, är 90% av acai bär fröet eller grop. De flesta av dess näringsämnen kommer från bär hud och massa och det försämrar lätt (inom 24 timmar).

Den acai bär har blivit känd på grund av dess förmodade effektivt och främjar viktminskning. Med fler och fler européer som lider av fetma, har införandet av acai bär rörs verkligen upp en hel del intresse. Även acai är ett bär och inte kemiskt framställda, det finns fortfarande några rapporterade biverkningar som kan påverka ditt intag av denna Hälsotillskott. Naturligtvis acai förespråkare hävdar att denna naturliga frukt inte har några biverkningar alls. Men detta inte bortse det faktum att varje individ har sin egen unika smink.

Vissa biverkningar av acai bär inkluderar hudutslag, andningssvårigheter, minskad aptit och mild diarré. Det har förekommit några rapporter om människor som försökte ta acai produkter som resulterade i en eller flera av dessa biverkningar. De hudutslag och andningssvårigheter reaktioner var till stor del från människor som traditionellt har pollen och allergier bär. Märker en minskad aptit är verkligen en av effekterna av acai bär på grund av dess näringsämnen densitet som kan orsaka människor att inte känna hunger. Rapporter om mild diarré är förmodligen från att dricka för mycket av acai bär.

Även acai bär är populärt i brasilien. Ta acai produkter enligt den rekommenderade dosen.
Även acai bär är populärt i brasilien. Ta acai produkter enligt den rekommenderade dosen.

Om du fortfarande är intresserad av att ta acai bär, men inte vill lida några biverkningar vissa försiktighetsåtgärder vidtas. Här är några tips på hur man kan förebygga acai biverkningar.

  • Om du är allergisk mot pollen eller bär, kan du få en allergisk reaktion från acai. Ta det första i små mängder. Öka dosen tills du känner dig bekväm nog och att det inte finns någon reaktion. Acai bär bör göra din kropp starkare och så småningom kommer du kanske kan ta acai bär utan biverkningar.
  • Ta acai produkter enligt den rekommenderade dosen. Det finns vissa som vill se omedelbara effekter och ta mer än den rekommenderade mängden. Det belopp som kroppen tål varierar för varje person och även om stora mängder acai har ingen effekt på brasilianare, kan det otillbörligt påverka din matsmältning, vilket aptitlöshet eller mild diarré.

Som med allt, är måttlighet alltid nyckeln. Ta acai med måtta och du kommer att förhindra biverkningar.