E2h

Hur kan man förhindra åksjuka med band akupressur handled

Akupressur har blivit ett acceptabelt konst med alternativa medicinska värde. Det har använts för att behandla en mängd sjukdomar och sjukdomar. Och det fungerar genom att applicera tryck på de olika tryckpunkter över hela kroppen. Merparten av tiden, är akupressur används för att behandla fysiska och psykiska smärta och svårigheter.

Denna konst

Denna konst, enligt många människor har känt att arbeta på villkor som sträcker sig från enkla till komplexa. Till exempel har åksjuka, akupressur känd för att lindra människor det med stor lätthet. Idag kommer du att lära dig att övervinna åksjuka med bara handleden bandet utformad för att ge akupressur vissa punkter på din handled och hand.

  • Köp handleden bandet. Självklart är det enda sättet att förhindra åksjuka genom akupressur genom att köpa armbandet själv. Lyckligtvis många apotek säljer dessa. De finns i många märken och kallas akupressur armband eller handskar. Oavsett vad det kallas, är akupressur armband normalt gummerad och elastisk, gjord av någon sorts neopren-liknande material. På insidan av armbandet, kommer det att finnas dubbar av plast. Dessa dubbar kommer specifikt inriktade på tryckpunkter i dina händer och handleder. När du köper det, bör du köpa en som kommer i par, en för varje hand.

    Om du inte kan hitta en på apoteket, sedan överväga att gå online och köpa ett par. Ebay och Craigslist är de bästa platserna att leta. Men du kan också göra en snabb sökning på Google för webbplats som säljer denna typ av terapeutisk produkt.

  • Vet att det fungerar på alla färdsätt. Du kan använda handleden band att åtgärda dina problem åksjuka oavsett färdsätt du föredrar. Det är fenomenal för luft-och sjösjuka. Det har varit känt för att arbeta på land resor med bil, buss eller lastbil också.
  • Läs manualen. När du får ett par, öppna den och granska bruksanvisningen att det kommer med. Denna handbok kommer att lära dig hur man korrekt bär banden eller armband. Det kommer också att berätta för dig när du ska använda banden.
  • Bär den när du behöver det. Rätt tid att bära akupressur armband är när du känner åksjuka kommer på. Om du känner ett lätt yrsel eller magen börjar känna illamående, sätta band på. Enligt många kommer akupressur band börjar arbeta flera minuter efter det att du sätter på den. Så förvänta er inte för de tidiga symptomen på åksjuka att avta omedelbart. Ha tålamod och du bör vara tillbaka till din normala själv snart.


Hur kan man förhindra åksjuka med band akupressur handled. Köp handleden bandet.
Hur kan man förhindra åksjuka med band akupressur handled. Köp handleden bandet.

Om åksjuka angriper du snabbt, sedan överväga att bära banden ett par minuter innan du går ombord transporten. På så sätt kommer du inte ens känner skiftning som utlöser början av åksjuka längre.

Enligt alternativa healers och den manual som följer med akupressur band, rekommenderas att komplettera effekterna av att bära bandet genom att konsumera ytterligare mot åksjuka piller. Detta kan bara hjälpa dig att förhindra åksjuka från att ta över.