E2h

Hur kan man förhindra att svininfluensan

Blotta omnämnandet av svininfluensa ger fortfarande skräck i hjärtat på många, många människor, även om dessa fall inte har återuppstått sedan den senaste utbrottet (som var ganska länge sedan). Extraordinära åtgärder har vidtagits av regeringar över hela världen för att eliminera en sådan farlig sjukdom från jordens yta, men den kalla hårda faktum är att svininfluensan fortfarande existerar, och har spridit sig från Mexiko till Europa men endast i kontrollerade fall.

Ödet för denna fruktansvärda sjukdom är fortfarande osäker, särskilt med tanke på att denna typ av stammar har en tendens att anpassa sig till vissa villkor så att den kan frodas i nya miljöer. Det är därför du måste vara så förberedd som du kan möjligen vara, eftersom en dag du kan titta på nyheter och lära av en svininfluensa utbrott där du bor.

Hur kan man förhindra att svininfluensan. Gör inte dig själv ett lätt mål för bakterier eller bakterier.
Hur kan man förhindra att svininfluensan. Gör inte dig själv ett lätt mål för bakterier eller bakterier.

Hur kan du förbereda möjligen för ett scenario som det? Att vara uppriktig finns det ingen verklig garanti för framgång, men du kan säkert öka chanserna genom att följa tips och råd skrivna nedan i form av en enkel uppsättning steg. Så om du är intresserad av att lära dig hur du kan göra det svårt för svininfluensan att ange ditt system, så som nämnts ovan, läs steg-för-steg här artikeln har följande lydelse:

  • Gör inte dig själv ett lätt mål för bakterier eller bakterier. Efter detta steg innebär att bryta vissa vanor och starta nya. Ha alltid en nära hand sanitizer när du går ut offentligt (detta kan köpas i alla lokala livsmedelsbutik). Dörrhandtag, säten, tangentbord i ett internetcafé, dessa är alla grogrund för bakterier och bakterier. Att hålla rent är lika enkelt som att använda en hand sanitizer. Dessutom, om du har en vana att röra ditt ansikte (gnugga ögonen, etc.), måste du sluta göra det eftersom det gör att bakterier på händerna för att enkelt få tillgång till resten av kroppen.
  • Se till att undvika offentliga platser som är alltför trångt, även utan utbrott. Ju fler människor det finns, desto större är chansen att det kan finnas bakterier eller virus, med en av dem är svininfluensa. Du behöver inte vara helt paranoid om det, men samtidigt, om besöker sådana platser är onödigt, så ska du avstå från att göra det. Om det någonsin finns ett utbrott där du bor, se till att du håller dig borta från dessa platser så mycket som möjligt. Ibland kan lämna din stad (via en järnvägsstation eller en flygplats) vara farligare än att bara vistas i ditt hem och hålla rent.
  • Utnyttja vitaminer och kosttillskott. Du måste göra en vana av att ta multi-vitaminer varje dag, eftersom det stärker immunförsvaret och gör det svårare för sjukdomar att haka på en av dem är svininfluensa. Så se till att du tar minst en tablett om dagen, så att du noggrant skyddas från bakterier.


Bortsett från dessa steg kan du också köpa en ansiktsmask i händelse av ett utbrott (eller ännu bättre, köpa dem i förväg så att du inte behöver gå ut när det händer). Detta kan stoppa bakterier från att komma in näsa och mun, och den kommer att få en ännu bättre effekt om du stannar hemma.