E2h

Hur kan man förhindra en baksmälla

Tips om hur man undvika en baksmälla

Efter en natt av mycket drickande, om du har tur nog att ha hittat din säng, vaknar är inte den mest trevlig upplevelse. Det bultande huvud, vampiresque rädsla för dagsljus, att muntorrhet ... när firar med en drink och gott sällskap, glömmer vi ofta en nära framtid som väntar oss. När orden "jag aldrig dricka igen," eko genom huvudet, kommer du önskar att du hade tänkt att förhindra baksmälla än att behöva använda botemedel. Du kan alltid vidta drastiska åtgärder, som att gå igenom en total detox - om du väljer att göra det, då jag starkt rekommenderar den effektiva totala wellness rengöra - men det finns tillfällen när det är bara inte möjligt. I dessa fall vad gör du?

Här är några tips och idéer om hur man håller den baksmälla till ett minimum eller (eventuellt) helt ur bilden:

Hur kan man förhindra en baksmälla. Totala wellness rengöra.
Hur kan man förhindra en baksmälla. Totala wellness rengöra.

 1. Dricker inte på fastande mage. Ät något innan du går ut eller delta i dricksvatten. Alkohol absorberas in i blodet ganska snabbt, i vilken takt detta sker beror på vilken typ av mat som finns i ditt system. Kolhydrater och livsmedel som innehåller en hög fettprocent retardera absorptionen ner. Den ideala situationen vore att du äter något litet med varje drink.
 2. Försök att undvika söta drycker. Liksom den berömda "Bacardi Breezer" eller tung sprit (t.ex. vodka) blandas med fruktjuice, den söta smaken maskerar smaken av alkohol, som lätt lurar dig att tro att du inte har haft så mycket att dricka som du faktiskt har. Också för att undvika är kolsyrade drycker, eftersom koldioxid påskyndar absorptionen av alkohol i blodet.
 3. Alternera med alkoholfria drycker. Varför tror du det franska äta tillsammans med ett gott glas vin och ett stort glas vatten? Den franska drycken ganska många (vin), men sällan sett helt hamrade. Försök att dricka vatten och / eller andra icke-alkoholhaltiga drycker mellan alkoholhaltiga drycker, det kommer att göra stor skillnad i mängden som konsumeras i slutet av kvällen.
 4. Ta dina vitaminer. När du kommer hem från en utekväll, ta en bra multivitamin som innehåller vitamin C eller pop några C-vitamin tabletter. C-vitamin hjälper kroppen att bryta alkoholen ner.
 5. Ha alltid vatten i närheten. Ända vakna upp efter en natt av dricksvatten och känner absolut uttorkad? Den viktigaste ingrediensen i en baksmälla är uttorkning (som också har ett finger med i de massiva baksmälla huvudvärk). Det skulle hjälpa om innan du somnar, du dricker mycket vatten, och sedan hålla en flaska bredvid din säng för att dricka ur när som helst du vaknar. Håll dig borta från kaffe eller te, de är diuretika och torka dig. För varje kopp kaffe, behöver du två koppar vatten att komma tillbaka på samma nivå av fukt.
 6. Försök att äta något innan du hoppar (eller krypande) i sängen och på att vakna upp Här är ett par alternativ.:
  • Banan, eftersom den innehåller B-6 och kalium. B-6 påstås vara en god baksmälla mördare och kalium kan använda vissa ersättning efter en tung kväll av dricksvatten. (Din kropp förlorar kalium på grund av alkoholens urindrivande effekt.)
  • Fruktjuice, helt enkelt eftersom det återfuktar dig, fyller din vitamin leverans tillbaka upp och ger energi du.

  Ät inte tung eller stekt mat, detta verkar vara en vanligt förekommande lösning, men det kommer bara irritera en redan orolig mage, och med tanke på de flesta stekt mat inte innehåller så många vitaminer, skulle jag säga, låt det vara . Tung stekt mat kommer bara väger ner dig, och när den innehåller salt, kommer att ytterligare torka dig. Vad din kropp behöver nu är lätta, hälsosamma livsmedel.

 7. Få ut Du kanske inte känner för det, men gå ut och ta en promenad - inget alltför påfrestande - i skogen eller vid havet, någonstans med frisk luft och lugn,. Du uppenbarligen inte vill kasta in en dimmig stad med tutande trafik.

Tips om hur man undvika en baksmälla. Dricker inte på fastande mage.
Tips om hur man undvika en baksmälla. Dricker inte på fastande mage.

Dessa tips bör hjälpa dig på din väg till en mindre fruktansvärd morgonen efter. Naturligtvis är det bästa förebyggande vård. Om du vill förhindra en baksmälla, dricka med smak och försiktighet, och viktigast, njuta av din tid! Det är mycket mindre kul med huvudet ner i toalettstolen.