E2h

Hur kan man förhindra en baksmälla med vitamin B - komplex

Du har säkert hört talas om begreppen Vitamin B-komplex, och du är också troligt medveten om att det medför stora hälsofördelar. Men visste du att du också kan förhindra en baksmälla med det?

När tros vara en vitamin (på ungefär samma sätt som vitamin A

När tros vara en vitamin (på ungefär samma sätt som vitamin A, vitamin C och vitamin D är), hänvisar vitamin B faktiskt till åtta distinkta vitaminer som finns tillsammans i livsmedel. Det är därför de är nu korrekt kallas vitamin B-komplex. De vitaminer som ingår i denna familj av vitaminer är följande: vitamin B1 eller tiamin, vitamin B2 eller riboflavin, B3 eller niacin, B5 eller pantotensyra, B6 eller pyridoxin, B7 eller biotin, B9 eller folsyra och B12 eller kobalaminer .

Hur kan man förhindra en baksmälla med vitamin B - komplex. Drick mycket vatten under hela dagen.
Hur kan man förhindra en baksmälla med vitamin B - komplex. Drick mycket vatten under hela dagen.

De positiva hälsoeffekterna av vitamin B-komplex är ökad ämnesomsättning, förbättring av nerv-och immunsystem, och främjande av frisk hud och muskler. Källor till vitamin B-komplex inkluderar kött-och fiskprodukter, potatis, bananer och bönor.

Som nämnts kan B-vitamin hjälper också dig att förhindra baksmälla

Som nämnts kan B-vitamin hjälper också dig att förhindra baksmälla. Men det är bättre om du startar din förebyggande redan innan du börjar hänge sig åt alkohol. Om du har en stor fest på gång, kan du förutse möjligheten att du skulle dricka alkohol, så du bör börja i början av dagen för att dämpa kroppen från alkohol tuffaste effekter. Här är några av de sätt att effektivt förhindra en baksmälla med vitamin B-komplex:

  1. Drick mycket vatten under hela dagen. Uttorkning förvärrar obehag man känner under en baksmälla, så rätta till situationen genom att dricka upp - vatten, alltså.
  2. T ake ett vitamin B-komplex tillskott efter frukost. Detta kommer att bidra på ett effektivt sätt snabba upp din ämnesomsättning, vilket gör att den snabbt nedbrytning av alkoholen som du kommer att konsumera senare under dagen. Detta kommer i sin tur att hjälpa spola ner gifter från alkohol i en snabbare takt.
  3. Vet hur man dricker din alkohol. När det är fest redan, lönar det sig verkligen att veta hur man dricka så att du inte kommer att drabbas mycket dagen efter. Först bör du aldrig dricka på fastande mage. Andra försök att konsumera mindre än en drink per timme. Detta kommer att göra det möjligt för kroppen att hänga, plus det faktum att du tog en vitamin B-komplex komplettera tidigare samma dag innebär att din ämnesomsättning kommer att bli snabbare. Ett bra tips i samband med detta är att dricka vatten efter varje alkoholhaltig dryck, så att du kan också undvika uttorkning.
  4. Ta en annan B-vitamin tillskott i mitten av partiet. Dricka alkohol kommer att orsaka din kropp att förlora denna mycket viktiga näringsämne, så se till att ta ett tillägg med dig. Eller om frukt serveras på denna part, hjälpa dig själv att vissa bananer.
  5. Efter festen, ta en annan B-vitamin tillskott, och dricka ungefär två glas vatten. Detta kommer att hjälpa din kropp metabolisera alkohol under din sömn, plus du hjälper din kropp genom att ytterligare återfuktande det. Ta inte kaffe, eftersom detta kan torka din kropp ännu mer. Undvik också att ta medicin som ibuprofen eller acetylsalicylsyra eftersom det kan orsaka skador på levern

När tros vara en vitamin (på ungefär samma sätt som vitamin A. Ake ett vitamin b-komplex tillskott efter frukost.
När tros vara en vitamin (på ungefär samma sätt som vitamin A. Ake ett vitamin b-komplex tillskott efter frukost.

Där har ni det! Dessa är bara några steg att följa för att förhindra en baksmälla med vitamin B-komplex. Efter allt festen är över och du är hemma, skulle du vara glad att du tog alla dessa åtgärder. Lycka till!