E2h

Hur kan man förhindra förkylningar under resa

Fånga en kall under färd är en ganska stor möjlighet

Fånga en förkylning under resa är en ganska stor möjlighet, beroende på den plats du besöker och hur många människor som du möter längs vägen. Samtidigt reser sig kan vara tröttsamt, fånga en förkylning under resor är ett säkert sätt att uttömma sig själv och förlorar glädjen i att resa. Här är hur du kan förebygga förkylningar under dina resor.

  1. Handtvätt. Ett av de snabbaste sätten att få kylan är genom kontakt. På grund av detta, dina händer är en av de mest utsatta delarna av din kropp. Även om du inte kan få kylan genom dina händer, om du inte har skador i händerna där kylan kan komma in, kommer du antagligen använda händerna för att torka ansiktet eller ens röra dina läppar. Detta är en av de täta rutter som förkylningsvirus tar att infektera en person. Var noga med att tvätta händerna ofta när du reser. När du når ditt hotellrum, tvätta händerna. I planet toaletten eller bussterminalen, tvätta händerna också.
  2. C-vitamin. Förkylningsvirus är ganska vanligt, vilket är anledningen till att många människor fånga kylan. Bortsett från handtvätt, undvika kylan genom att öka ditt immunförsvar. Det bästa sättet att stärka och förstärka ditt immunförsvar är genom att öva och att äta en hälsosam och balanserad kost och bibehålla en hälsosam livsstil. Under resor, dock, kan du upp spåret ännu mer genom att ta i vitamintillskott som Centrum. Om du vill ha billigare kosttillskott, kan du gå för vanligt C-vitamin, ett tillägg som är inriktad på att förbättra immunförsvaret.
  3. Saniterare. Under dina resor, är det möjligt att hamna på platser där tvätt områden är sällsynta. I det här fallet, se till att få handen rengöringsmedel för att hjälpa dig städa själv lätt. Det finns gott om hand sanitizers att välja mellan. Så mycket som möjligt, välja dem som kommer i gelform som är enklare att tillämpa och som vanligtvis har E-vitamin för att hålla händerna från uttorkning. Den grundläggande desinfektionsmedel emellertid är isopropyl eller alkohol. Du kan överföra en stor flaska alkohol i en liten sprayflaska som passar i handväskan eller kostym fall.
  4. Äta. Under resor, kommer du sannolikt inte att ha möjlighet att laga din egen mat. Håll dig trygg och undvika att äta livsmedel som säljs på gatan, eller mat som säljs i sjaskiga livsmedel lederna. Se till att du äter bara på välrenommerade ställen som iakttar god hygien. Om du äter i självbetjäning diners, vara säker på att gaffel och sked doppas i kokande vatten för att hålla bakterier ut.
  5. Masker. Ta en eller två munskydd med dig när du reser. Om du hamnar i ett plan eller en buss med en passagerare som hostar och visar tecken på kylan, kommer du omedelbart skydd från förkylningsvirus som redan kan cirkulera i luften. Om du råkar fånga kylan, kommer det hindra dig från att sprida kylan.

Hur kan man förhindra förkylningar under resa. Fånga en kall under färd är en ganska stor möjlighet.
Hur kan man förhindra förkylningar under resa. Fånga en kall under färd är en ganska stor möjlighet.

Slutligen, se till att hålla dig på avstånd från människor som redan har kylan. Genom dessa åtgärder, bör du kunna hindra dig från att fånga kylan under resor.